Iesakiet Kādu spēli
Moderator: Moderatori
- [NDT]Haros
- Jauniņais
Re: Iesakiet Kādu spēli
Poters50- 88cmb jau kadu laiku nespeleju, tikai ieeju palupiju kadi updates utt
- Deliite[1337]
- euro
bljin,gribeju sakt izteikties bet domaju ka dabushu warn'u tapec labak savaldijos....
cilveks dzivo dzivi,brivaja laika vai nu sezh ara vai pie pc ta ir katra cilveka pasha izvele,kaderiz es samp speleju kads 6 h dienas,un likas ka vel gribas,pargaju uz citam lietam ka pocket bike un vairs ta nav ka sedetu visu dienu pie pc....
poteram ir otradak vinjam nav ko darti un vinsh savu brivo laiku pavada ka grib-spelejot i-net speles. tas nenozime ka vinsh ir no-lifers,vnk aizraujas ar pc!
un to ka vinsh grib kaut ko jaunu ne tikai to veco-samp tas jau ari ir progres!
cilveks dzivo dzivi,brivaja laika vai nu sezh ara vai pie pc ta ir katra cilveka pasha izvele,kaderiz es samp speleju kads 6 h dienas,un likas ka vel gribas,pargaju uz citam lietam ka pocket bike un vairs ta nav ka sedetu visu dienu pie pc....
poteram ir otradak vinjam nav ko darti un vinsh savu brivo laiku pavada ka grib-spelejot i-net speles. tas nenozime ka vinsh ir no-lifers,vnk aizraujas ar pc!
un to ka vinsh grib kaut ko jaunu ne tikai to veco-samp tas jau ari ir progres!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- [NDT]Haros
- Jauniņais
kapec tu ta doma? es pie pc dienaa pavadu labi ja 2-3h
un ir vairakad dienas kad vispar nesežu, jo esmu aizņemts ar dažadiem trenniņiem un nodarbibam, tapec ludzu nespried par mani ja mani nepazisti
un nejau es izveidoju topic, vismaz pec tava teiktaa ta izskatas
un ir vairakad dienas kad vispar nesežu, jo esmu aizņemts ar dažadiem trenniņiem un nodarbibam, tapec ludzu nespried par mani ja mani nepazisti

un nejau es izveidoju topic, vismaz pec tava teiktaa ta izskatas
- Reperis_dTb
- Censoņa
Veca Spele Bet Ta Ir Gaumes Lieta!
thecrims.com LV Valoda
thecrims.com LV Valoda

-
- Jauniņais
Thecrims arī jau spēlēju 2000 respekt 

- Deliite[1337]
- euro
the crims-diezgan easy spele bet labaka ko es zinu no tada tipa spelem!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.