Beztēma #8
Moderator: Moderatori
-
- Mana-mana
Re: Beztēma #8
Nu es ar pacanu jau sarunāju, atradām vienu traktora piekabi, pox, uzmetīsim plecā, aizstiepsim uz krāsaino, par Apinīti mēs parūpēsimiem, tu ielien kādā pagrabā sapizģī marinētos.

[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
- Hemis[ADT]
- Nelabojams spameris
Vaig pizģīt radiatorus un dzelzceļa sliedes. Metālos par šitiem pieklājīgu piķi samaksās. Apsverat domu.
- [OFF]katelmaisis
- Censoņa
Protams, ka tu - pats sev. Cik tad tev ir tagad, 25?Deliite[1337] wrote:prieksh sevis vai prieksh ~15 gadiga?

- Deliite[1337]
- euro
man 20! un es macos,un man nevajag stradat!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Dzelzceļa sliedes metālā nevar nodot, vismaz ne cilvēks parastais, tāpat kā kanalizācijas vākus (vesalus).

- Hemis[ADT]
- Nelabojams spameris
Vaig nodot pareizajās vietās. Es nešaubos, ka ir tādi metāllūžņi, kur ņem visu pēc kārtas.
- [OFF]katelmaisis
- Censoņa
Kādas muļķības? 14 gados vajadzēja, bet 20 vairs nevajag? Un attaisnojums ir - mācos? Pag, pag - kur problēma apvienot ^_^ ?Deliite[1337] wrote:man 20! un es macos,un man nevajag stradat!

- Deliite[1337]
- euro
a es negribu apvienot! man nav vajadzibas macoties stradat!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Te jau var dalīt prioritātes, vienam svarīgāki ir 100ls otram, diploms... Kamēr senči uztur(mācoties), tikmēr viss ir ok un nav vajadzības šeptēt. Ja vien negrib kādu lieku kapeiku, bet te jau paceļās jautājums vai laiks to atļauj.

GET REKT
Nav jēga riskēt un meklēt jo parasti uzreiz ka tajā spotā ierauga ka tev rokas ir vāks vai sliedes tad zvana mentiem un patom ir japierada ka tas bija tavs vecais akas vaaks kur vairs nav akas.Hemis[ADT] wrote:Vaig nodot pareizajās vietās. Es nešaubos, ka ir tādi metāllūžņi, kur ņem visu pēc kārtas.
- [OFF]katelmaisis
- Censoņa
Zinot Latvijas izglītības sistēmu, varu tikai pasmieties. Lai nu kā - lai veicas. hahaha

- Deliite[1337]
- euro
Sudigi tu zini to Latvijas izglitibas sitemu,ja tu vari ta atljauties runat![OFF]katelmaisis wrote:Zinot Latvijas izglītības sistēmu, varu tikai pasmieties. Lai nu kā - lai veicas. hahaha
Sistematizēta izglītība Latvijā - HAHAHA, labs joks, čali.[OFF]katelmaisis wrote:Zinot Latvijas izglītības sistēmu, varu tikai pasmieties. Lai nu kā - lai veicas. hahaha

- [OFF]katelmaisis
- Censoņa
Protams, protams, es saprotu, ka tas viss tev nedaudz reliģiski, bet ko tad tu tādu mācies un kur - paslavē savu izglītības iestādi 

Lasot tavus tekstus man gribās izdurt acis un nošauties[OFF]katelmaisis wrote:Protams, protams, es saprotu, ka tas viss tev nedaudz reliģiski, bet ko tad tu tādu mācies un kur - paslavē savu izglītības iestādi