Tavā uztverē reperis ir tas cilvēks kurš savā dziesmā pasaka ''Mauka, Kuce'' vai dzied par to kā pīpe zalīti, lieto narkotas, dzer alkaholu, tas netiek uzskatīts par Hip hop'u.
Īsts reperis ir tas, kurš var nodziedāt dziesmu, bez lamašnas un neizmantojot iepriekšejos punktus.
Runājot par manu sigu un avataru? Gribēji uzrakstīt bezsakaru? sanāca.
Latvijā vienīgais klausāmais Reps ir no Satin Pasauli.
Mūsdienās jau reperiem nav ko teikt tāpēc ir jadzied par kucēm un spinneriem. Un tā jau notiek pēdējos 10 gadus un hip hops vispar tgd ir tikai tāda tukša runāšana, jo ar to jau vairs neko nevar panākt nav nekādas ietekmes u.t.t Bet ja es klausos, tad tikai oldschool chaljus.
Tas laikam biju es... Man ir 700 mb rams un laižu mierīgi bez lagiem w7, sampu un bf2 arī mierīgi kapāju. Nav vajadzības palielināt, jo jau kopš vasaras sākuma ir w7.
Dīvains meistars, ja vainu nolika tieši uz to. Tas gan ir atkarīgs no tā, ko ar to 1gb ram un w7 grib darīt. Protams, ja jau grib regulāri turēt vaļā 5 un vairāk programmas, tad var būt par maz, jo visu laiku krāmēs uz swap faila.
[AoD]Aleksis wrote:Dīvains meistars, ja vainu nolika tieši uz to. Tas gan ir atkarīgs no tā, ko ar to 1gb ram un w7 grib darīt. Protams, ja jau grib regulāri turēt vaļā 5 un vairāk programmas, tad var būt par maz, jo visu laiku krāmēs uz swap faila.
Meistars ir ļoti zinošs, tāpēc būs vien jātic.
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
[qoute=]Prieks redzēt, ka cilvēki te tukši runā par hip hopu, kad nemaz nav izpētijuši pusi no tā.
[/quote]
Un tu jau noteikti esi tas, kas visu saprot. Gudrāk ir vienkārši paklusēt!