Tad atrodi kur man viņa ir.Chuckie[1337] wrote:jā, jeb biosa baterija(es tā viņu saucu, hz).White[DC] wrote:Modelis Asus Z53S Mātes plate F3SC
edit: cmos baterija ir ķip tā tablete?

Moderator: Moderatori
Tad atrodi kur man viņa ir.Chuckie[1337] wrote:jā, jeb biosa baterija(es tā viņu saucu, hz).White[DC] wrote:Modelis Asus Z53S Mātes plate F3SC
edit: cmos baterija ir ķip tā tablete?
Tad kurā detaļā, huiņā viņš visu to glabā?hustler_RickRoss wrote:Interesanti, jo manam vecajam acer laptopam arī nebija tās bačas!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Ir nokrāsota shēma. un pie video nekāda vada vispār nebija.[OFF]katelmaisis wrote:Ja jau esi paņēmis rokās skrūvgriezni, tad iečeko, kas ir tas starp ventilātoru un to spīdīgo izliekumu radiātoram, uzreiz sem tās mikroshēmas. Es īsti nevaru saskatīt vai tas vnk ir kaut kāds kārtējais lipeklis pa virsu, vai random mikroshēma, kas vienkārši ir nokrāsota.
http://3.bp.blogspot.com/_dPvGgkJCo0Q/T ... xmas10.jpgHemis[ADT] wrote:Jāpērk jauns dators.
Domāju, ka šis neatrisinās situāciju, vajadzīgs arī jauns monitors!Hemis[ADT] wrote:Jāpērk jauns dators.