[BB]Chil[of] - l33t h4x0rz?
Moderators: Moderatori, Servera administratori
[BB]Chil[of] - l33t h4x0rz?
Bilde vai video! https://www.youtube.com/watch?v=yS4KnWbQwe0
Neliels apraksts kas notika kur un kā. Aizgāju chainsaw 4fun, bet izrādas ka šamējam dzīvības nenāk nost.Nezinu vai tas ir bugs, vai patiešām haki..
Vai vēl kāds to redzēja? Nav ne jausmas.
Vai agrāk biji manījis šim spēlētājam/adminam kaut ko līdzīgu. Nē
Neliels apraksts kas notika kur un kā. Aizgāju chainsaw 4fun, bet izrādas ka šamējam dzīvības nenāk nost.Nezinu vai tas ir bugs, vai patiešām haki..
Vai vēl kāds to redzēja? Nav ne jausmas.
Vai agrāk biji manījis šim spēlētājam/adminam kaut ko līdzīgu. Nē
Re: [BB]Chil[of] - l33t h4x0rz?
njaa cali, tur var redzet ka es tev iezageju 
EPIC FAIL

EPIC FAIL
Un kur tu redzi ka man s0bis būtu? 

-
- Servera Foruma Mod
ar chainsaw ir tā, ka rādās ka tu itkā viņu zāģē, bet otram spēlētājam, kam tu iezāģē nemaz nerādās, viņam piemēram rādās ka tu guli uz zemes.
nauda kuces shnabis
- [NF]DieHard
- Censoņa
Tur viņš bija afk kad iznāca var redzēt ka sāka kustēties tikkai neparādījās tā afk zīmīte

Nezcik reizes es savu pa chill 1vs1 , bet vinam nenema nost hp + vins bija online nevis afk .
Un AFK zimite radas visos filmetajos , vienkarsi chill lai beidz te hp hax lietot..
Un AFK zimite radas visos filmetajos , vienkarsi chill lai beidz te hp hax lietot..
Verner4ka wrote:Nezcik reizes es savu pa chill 1vs1 , bet vinam nenema nost hp + vins bija online nevis afk .
xDDDD es tewi nekad pat nēsmu nogalinajis ja nu vinigi haļava.
1.Es nelietoju HP h4x.
2.Labāk tu beidz creshot.0.
Pasaki tiesi ka var nocreshot ja tu zini , tad padalies ar saviem cresh idejam .[BB]Chil[oF] wrote:Verner4ka wrote:Nezcik reizes es savu pa chill 1vs1 , bet vinam nenema nost hp + vins bija online nevis afk .
xDDDD es tewi nekad pat nēsmu nogalinajis ja nu vinigi haļava.
1.Es nelietoju HP h4x.
2.Labāk tu beidz creshot.0.
Nu nevajag muldet ka tu necresho. Viss serveris zin ka tu crasho lai tiktu pie Propiem.