saiets
Moderator: Moderatori
- [BB]Cricket[TITNS]
- Servera admins
Re: saiets
Dvj. Sarunasim taa, privati raxtat, tie kas grib tikt, tad es izskatishu, un ainashus kurus aicinat. :) bet domaju, ka tur varetu but mierigi 15 cilveki, bet bus tie, kurus tomer pazist serverii. :))
beigās atbrauc tikai pieci cilvēki , visi kūdītāji galvenie nav pat ieradušies un tad teiks,ka tur tas un šitas bija. tas nav reāli. 

- [BB]Cricket[TITNS]
- Servera admins
Wanag, ka es tew saku, lai raxta privati, bet nju ja nee, tad ne. Es tikai izteicu sawas domas, sawu ideju un naw wisiem japiekrit. :))
- [NF]Magnifico
- Censoņa
Ja godīgi tad, draugs tev klibo gramatika un uzreiz pēc tā man interese par pasākumu pazuda.Dvj. Sarunasim taa, privati raxtat, tie kas grib tikt, tad es izskatishu, un ainashus kurus aicinat.

Nu tas tā, mazi ieteikumi un ceru ka domu saprati.
- [BB]Cricket[TITNS]
- Servera admins
[quote="Magnifico[TBW]"][quote]Dvj. Sarunasim taa, privati raxtat, tie kas grib tikt, tad es izskatishu, un ainashus kurus aicinat. :)[/quote]
Ja godīgi tad, draugs tev klibo gramatika un uzreiz pēc tā man interese par pasākumu pazuda. xD Un kā tu izskatīsi kurus aicināt? Monētu metīsi? :D Manuprāt, ja vēlies uzrīkot organizētu pasākumu, tad vispirms sarunā to ar BoxG vadību (ja tas pasākums būs BoxG meet or smth...) Pēc tam arī izdomā ko tur īsti darīsiet, lai nav tā, ka visi sabrauc un sanāk trula sēdēšana un dzeršana. :D Kā arī ieteikums, varbūt kādu vecuma ierobežojumu, lai nesabrauc galīgi sīkie... Protams cilvēku sarakstu forumā arī vajadzētu, lai būtu redzams kuri tad īsti brauks.
Nu tas tā, mazi ieteikumi un ceru ka domu saprati.[/quote]
plds. :) taa arii izdarishu. :)
Un neesmu puisis, esmu meitene. :)
#YOLO
Ja godīgi tad, draugs tev klibo gramatika un uzreiz pēc tā man interese par pasākumu pazuda. xD Un kā tu izskatīsi kurus aicināt? Monētu metīsi? :D Manuprāt, ja vēlies uzrīkot organizētu pasākumu, tad vispirms sarunā to ar BoxG vadību (ja tas pasākums būs BoxG meet or smth...) Pēc tam arī izdomā ko tur īsti darīsiet, lai nav tā, ka visi sabrauc un sanāk trula sēdēšana un dzeršana. :D Kā arī ieteikums, varbūt kādu vecuma ierobežojumu, lai nesabrauc galīgi sīkie... Protams cilvēku sarakstu forumā arī vajadzētu, lai būtu redzams kuri tad īsti brauks.
Nu tas tā, mazi ieteikumi un ceru ka domu saprati.[/quote]
plds. :) taa arii izdarishu. :)
Un neesmu puisis, esmu meitene. :)
#YOLO
mans priekšlikums. nav ko daudz organizēt, nākamreiz, kad došos uz vecrīgu, ierakstīšu beztēmā, kur eju un cikos būšu, kas vēlas var pievienoties. visu organizēšanu atstājam kluba/bāra apsargu ziņā 
ja kāds grib nereālo saietu organizēt, tad saku uzreiz, ka es organizēšanā nepiedalīšos. ieteiktu vienkārši ierakstīt beztēmā, kad un kur dodaties, ja gribiet, lai vēl kāds pievienojas.

ja kāds grib nereālo saietu organizēt, tad saku uzreiz, ka es organizēšanā nepiedalīšos. ieteiktu vienkārši ierakstīt beztēmā, kad un kur dodaties, ja gribiet, lai vēl kāds pievienojas.
Mans skype niks ir gibox_gibox . Uz "Tu Te?", "Gibox ?", "Sveiks" u.c. neatbildu. Atbildu tikai uz konkrētiem jautājumiem.
75% no visiem nemaz netiktu iekšā, jo nevienu nepilngadīgo nelaidīs normālā bārā/klubā.
nu labi , es ta tiktu ,jo bārda nav dzīta nedēļu un varētu dot man vairāk gadu nekā man ir.
Vismaz ideja šitā bija laba.

nu labi , es ta tiktu ,jo bārda nav dzīta nedēļu un varētu dot man vairāk gadu nekā man ir.

Vismaz ideja šitā bija laba.

- [BB]Cricket[TITNS]
- Servera admins
Nju, doma bija, ka tikai nepilngadigajiem. :D bet nju jaa, redzu, ka tomer nav ipashi labas domas par sho ideju.
gribi tikai ,lai ''malaļetkas'' salasās un viss? kurš tad jums dzeramo pirks, utt? 

- [BB]Cricket[TITNS]
- Servera admins
Akd. Kas tur salasiisies? :D
tu domaa, ka neesmu spejiga neko izdarit? :D
tu domaa, ka neesmu spejiga neko izdarit? :D
jā, var jau sarakstīt visu ko , bet izdarīt neko. 

- [BB]Cricket[TITNS]
- Servera admins
Karoch. Viss tiks darits. Esmu viens no tiem cilvekiem, ja apnjema kko darit tad arii izdaris. :)) takaa yeah.
gribu redzēt. uz priekšu ! #gl
- [BB]Cricket[TITNS]
- Servera admins