Klausītos gan!!Trusis_[B] wrote:Kur vel tizlāks veids kā krāt postus !?[SOU]Slimsheidy wrote:yoyoyo nigga.P14A wrote:jo madafakas.
Beidz piekasīties ''niggeriem''. Bez viņiem tu šodien mūziku neklausītos.
Beztēma #8
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #8
- Trusis_[B]
- Jauniņais
Pamato! Tu jau mums esi tas lielais ''reperis'' , kas visu saprot, klausos tevi boss.Marcha[T] wrote:Klausītos gan!!Trusis_[B] wrote:Kur vel tizlāks veids kā krāt postus !?[SOU]Slimsheidy wrote:
yoyoyo nigga.

- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Mocarts jau ierullēja pirms visiem taviem melnajiem un atceries to, ka ir daži labi baltie kas prot vēl labāk repot kā tie melnie un ja repu tajā laikā nebūtu radījuši nigeri , tāpat kāds to kaut kad būtu izdarījis. Un piedevām no melnajiem tur bez old schoola vairāk nekā nav...Trusis_[B] wrote:Pamato! Tu jau mums esi tas lielais ''reperis'' , kas visu saprot, klausos tevi boss.Marcha[T] wrote:Klausītos gan!!Trusis_[B] wrote: Kur vel tizlāks veids kā krāt postus !?
- Deliite[1337]
- euro
es pat esmu shoka un piekritu marcham 

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- Gumybear[Vendetta]
- Servera admins
-
- Mana-mana
Nekad nav biedzies..nekad.Gumybear[Vendetta] wrote:Atkal sākas.

[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
Visi labākie mello reperi ir jau zem zemes.
Un pirms tava Mocarta bija tūkstošiem citu mūziķu. Vispār kredīts melnajiem iet arī par Rock and Roll radīšanu, bet tas tā...Marcha[T] wrote:Mocarts jau ierullēja pirms visiem taviem melnajiem un atceries to, ka ir daži labi baltie kas prot vēl labāk repot kā tie melnie un ja repu tajā laikā nebūtu radījuši nigeri , tāpat kāds to kaut kad būtu izdarījis. Un piedevām no melnajiem tur bez old schoola vairāk nekā nav...
@Insane[A], buļļu kūkas, visi mirušie izpildītāji/mūziķi ir pārslavēti.
Iečekoju vecas bildes forumā un atradu šo

Skumji palika, vienmēr RP boxg paliks prātā.

Skumji palika, vienmēr RP boxg paliks prātā.
- broken[TRK]
- Censoņa
kas par hui*u? tikko bīja doma atsākt spēlēt šeit un tieši mans klans ir izņemts, tagad bļ*ģ atkal visu pa jaunam rakstīt pisties, utt.?
Spēlēt bījām beiguši, jo "dažš labs" mums 3 mēnešus nevarēja bāzi pārlikt uz jauno tagu, līdz ar to spēlējam visu laiku ar veco līdz noriebās un uz kādu mēnesi pametām kasti...
labi pie dirsas tagad uztaisīšu pa jaunam pieteikumu/pieprasījumu, lūdzu kāds izdarat ar tās pieeju uz jaunā nosaukuma..
Spēlēt bījām beiguši, jo "dažš labs" mums 3 mēnešus nevarēja bāzi pārlikt uz jauno tagu, līdz ar to spēlējam visu laiku ar veco līdz noriebās un uz kādu mēnesi pametām kasti...
labi pie dirsas tagad uztaisīšu pa jaunam pieteikumu/pieprasījumu, lūdzu kāds izdarat ar tās pieeju uz jaunā nosaukuma..

brawken
Šajā gadijumā runa bija tikai par repu no melno puses.Kichyss wrote:Un pirms tava Mocarta bija tūkstošiem citu mūziķu. Vispār kredīts melnajiem iet arī par Rock and Roll radīšanu, bet tas tā...Marcha[T] wrote:Mocarts jau ierullēja pirms visiem taviem melnajiem un atceries to, ka ir daži labi baltie kas prot vēl labāk repot kā tie melnie un ja repu tajā laikā nebūtu radījuši nigeri , tāpat kāds to kaut kad būtu izdarījis. Un piedevām no melnajiem tur bez old schoola vairāk nekā nav...
@Insane[A], buļļu kūkas, visi mirušie izpildītāji/mūziķi ir pārslavēti.
- bobiksv6k[1337]
- euro
Melnie ir radījuši ne tikai repu, bet arī ļoti lielu daļu no mūzikas vispār. Varbūt ne radījuši, bet bijuši pamatlicēji. Tā kā taisnība ir tam, kas teicis, ka bez melnajiem mūziku neklausītos.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Cik zinu ,ka Eazy E ,esot bijis, hood repa aizsācējs.
- bobiksv6k[1337]
- euro
Viņš vēl nebija dzimis, kad melnie vergi mauca vaļā norm mūziku.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG