Nevēlos ar to dalīties, jo tvīteri izmantoju galvenokārt informācijas ieguvei.Gumybear[Vendetta] wrote:Man vairak intrese tavs twitter niks
Beztēma #8
Moderator: Moderatori
- Deliite[1337]
- euro
Re: Beztēma #8
pastasti kadu informaciju var iegut twiteri?
tur sezh kkadi degradeti cilveki,parsvara hipsteri kas malj vienu vienigu hujnu tur,un informacijas ieguve tur ir uz stridiga jautajuma. es vairak informacijas un patiesakas varu iegut no pagalma tantinjam neka twitera 

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Ta nu gan tev informatīvas omītes, pēdējo reizi, kad mani omīte informēja, tad viņa sazin par ko mani krievu valodā sūtīja bībeli lasīt, vel pietam, viņai vajadzēja atrast tulku, lai to man pateiktu.
Par tvīteri un informāciju, pateicoties dažiem sekotājiem esmu noskatījies vairākas labas filmas un seriālus, atradis pāris labas mūzikas grupas un vel tvīteri izmantoju, lai sekotu videospēļu industrijas jaunumiem.
Par tvīteri un informāciju, pateicoties dažiem sekotājiem esmu noskatījies vairākas labas filmas un seriālus, atradis pāris labas mūzikas grupas un vel tvīteri izmantoju, lai sekotu videospēļu industrijas jaunumiem.
- Skilled[O]
- Nelabojams spameris
Tak pasaki parametrus, gribu zināt..P14A wrote:tak ies jebkas, vnk iesaki kadu speli.Skilled[O] wrote:Parametri pc?P14A wrote:Kaads iesaka man kaadu interesantu speeli.
*Tomb raider (2013)
*Far cry 3
*Assasin creed 3

-
- Mana-mana
Skilled[O] wrote:Tak pasaki parametrus, gribu zināt..P14A wrote:tak ies jebkas, vnk iesaki kadu speli.Skilled[O] wrote:
Parametri pc?
*Tomb raider (2013)
*Far cry 3
*Assasin creed 3
Cik tev garš krāns eddition.

[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
AC3 neīpaši piesaist, iesaku spēlēt Far Cry3, intresants story line n shit, ir jautri spēlēt.[/i]
i7-3770k un 2x gtx 660 Ti, apmierina, labāk palika?Skilled[O] wrote:Tak pasaki parametrus, gribu zināt..P14A wrote:tak ies jebkas, vnk iesaki kadu speli.Skilled[O] wrote:
Parametri pc?
*Tomb raider (2013)
*Far cry 3
*Assasin creed 3
- Deliite[1337]
- euro
es shaubos ka picha tadu panema + ja ari panema,tad gan jau gatavu kasti par kuru parmaksaja kkadus 300ls 

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
avot saderam? ar marchu abi salikaam to i7Deliite[1337] wrote:es shaubos ka picha tadu panema + ja ari panema,tad gan jau gatavu kasti par kuru parmaksaja kkadus 300ls ;)
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Atkal sāksies krānu staipīšana par to kura senčiem biezāks maks. Rajončiki, prosta.

GET REKT
tev nav i7 un 690? tad tu neesi īsts sampa kapātājs kā mēs.hustler_RickRoss wrote:Atkal sāksies krānu staipīšana par to kura senčiem biezāks maks. Rajončiki, prosta.
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
man ir intel sempton 1,2ghz , ati geforce 5200gt un un un un, 128mb dr4 rama. Esmu kvalificējies krutuma apgreidam ?Marcha[T] wrote:tev nav i7 un 690? tad tu neesi īsts sampa kapātājs kā mēs.hustler_RickRoss wrote:Atkal sāksies krānu staipīšana par to kura senčiem biezāks maks. Rajončiki, prosta.

GET REKT
hustler_RickRoss wrote:man ir intel sempton 1,2ghz , ati geforce 5200gt un un un un, 128mb dr4 rama. Esmu kvalificējies krutuma apgreidam ?Marcha[T] wrote:tev nav i7 un 690? tad tu neesi īsts sampa kapātājs kā mēs.hustler_RickRoss wrote:Atkal sāksies krānu staipīšana par to kura senčiem biezāks maks. Rajončiki, prosta.

- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
P14A wrote:hustler_RickRoss wrote:man ir intel sempton 1,2ghz , ati geforce 5200gt un un un un, 128mb dr4 rama. Esmu kvalificējies krutuma apgreidam ?Marcha[T] wrote: tev nav i7 un 690? tad tu neesi īsts sampa kapātājs kā mēs.

GET REKT