Nu jā, cerams, ka būs uz pc platformas, jo no konsolēm man tikai ir ps2

*Ja būs uz pc, tad noteikti novilkšu
Moderator: Moderatori
[LTD]archiks wrote:Jācer, ka pirātiskais pavilks.
Kas gan viņiem ir neizdevīgāk? Man aizdomas, ka vismaz puse no gtaiv spēlētājiem spēlēja pirātiskās versijas, tādēļ šaubos, vai viņiem interesē spēli uztaisīt priekš krekoto versiju spēlētājiem.Chosen[Vendetta] wrote:Noteikti jabūt uz pc, jo lielākā daļa GTA spelētāju spēlē uz pc. Ja nepalaiž uz PC tad viņiem jau tas ir neizdevīgāk. Spēle protams būs attīstītāka nekā vecās daļas, arī būs jaunas lietas, kā pa piemēru var ņemt to ka vadīsi neviss tikai vienu personu, bet ja nemaldos, tad 3 personas.
Tā vai tā R*, nopelnīs milzīgu naudu ar konsolēm. GTA ir spēle kuru var spēlēt, pat 10 un vairāk gadus.[AoD]Aleksis wrote:Kas gan viņiem ir neizdevīgāk? Man aizdomas, ka vismaz puse no gtaiv spēlētājiem spēlēja pirātiskās versijas, tādēļ šaubos, vai viņiem interesē spēli uztaisīt priekš krekoto versiju spēlētājiem.Chosen[Vendetta] wrote:Noteikti jabūt uz pc, jo lielākā daļa GTA spelētāju spēlē uz pc. Ja nepalaiž uz PC tad viņiem jau tas ir neizdevīgāk. Spēle protams būs attīstītāka nekā vecās daļas, arī būs jaunas lietas, kā pa piemēru var ņemt to ka vadīsi neviss tikai vienu personu, bet ja nemaldos, tad 3 personas.
Pēc manām domām, šoreiz varētu būt izņēmums un nebūs pc versijas.