porķiks tev kabatā neder ?Hemis[ADT] wrote:Man kabatā lien 10 collīga planšete.
Beztēma #8
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #8
- eminemZ[DC]
- Rakstnieks
Da labi mūsdienas jau vairs telefons netiek izmantots tikai saziņai...Kichyss wrote:Manuprāt, telefonus lieto saziņai, nevis, lai mērītos ar to vērtību. Bet tas tā...

- Hemis[ADT]
- Nelabojams spameris
Ne tikai porķiks...Evoo. wrote:porķiks tev kabatā neder ?Hemis[ADT] wrote:Man kabatā lien 10 collīga planšete.

- [BB]JANKA.
- Jauniņais
Pēdējā laba bilde 

JANKA. wrote:Varētu vairāk propus un noteikti vajadzētu drive-by.

Tādi brīnumi arī vēl šeit dzīvo..

Balstoties pēc šeit iegūtās informācijas gan domāju ka galvenais izvēloties telefonu ir tā vērtība, nevis funkcijas.eminemZ[DC] wrote:Da labi mūsdienas jau vairs telefons netiek izmantots tikai saziņai...Kichyss wrote:Manuprāt, telefonus lieto saziņai, nevis, lai mērītos ar to vērtību. Bet tas tā...
- [BB]JANKA.
- Jauniņais
Man telefons ir vajadzīgs tikai priekš zvanīšanas un dažreiz fotogrāfēšanas un protams arī lai sūtītu sms.
Pagaidām es ar savu Sony Xperia Go sarakstos , zvanu , nefočēju jo nau ko
, bet tā jau Go ir ļoooti izturīgs ! Noskatieties video @ YouTube

Last edited by Unknowns on 26 May 2013, 21:39, edited 1 time in total.

- eminemZ[DC]
- Rakstnieks
Hemis[ADT] wrote:Ne tikai porķiks...Evoo. wrote:porķiks tev kabatā neder ?Hemis[ADT] wrote:Man kabatā lien 10 collīga planšete.
okēy... ;d
- eminemZ[DC]
- Rakstnieks
- NIGGASARECOOL211
- Nelabojams spameris
Khem, tas jau būtu tas pats, kas jaukt microsoft ar IOSUnknowns wrote:Juu... sajaucu Samsungu ar Sony
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Kāds sakars ios ar microsoft ? Ios ir ipod/ipgone operētājsistēma, ja domāji apple kompjiem uzstādāmo programmaturu tad tas ir mac/macintosh.NIGGASARECOOL211 wrote:Khem, tas jau būtu tas pats, kas jaukt microsoft ar IOSUnknowns wrote:Juu... sajaucu Samsungu ar Sony

GET REKT
- NIGGASARECOOL211
- Nelabojams spameris
close enough.hustler_RickRoss wrote:Kāds sakars ios ar microsoft ? Ios ir ipod/ipgone operētājsistēma, ja domāji apple kompjiem uzstādāmo programmaturu tad tas ir mac/macintosh.NIGGASARECOOL211 wrote:Khem, tas jau būtu tas pats, kas jaukt microsoft ar IOSUnknowns wrote:Juu... sajaucu Samsungu ar Sony