Jogurts
Moderator: Moderatori
Jogurts
1. Niks, ar kuru tevi nobanoja; Jogurts
2. Tava IP adrese (ja nezini, izmanto šo: http://agsivfohviqx.qjtv.e); 195.13.166.250
3. Admina niks, kurš tevi nobanoja; Vanags
4. Iemesls kāpēc tevi nobanoja. par ciitiem jo kads kura vaardu neatklasu iedeva tanku
P.S. Atbanojat manu IP no foruma arī.
2. Tava IP adrese (ja nezini, izmanto šo: http://agsivfohviqx.qjtv.e); 195.13.166.250
4. Iemesls kāpēc tevi nobanoja. par ciitiem jo kads kura vaardu neatklasu iedeva tanku
Last edited by Jogurts on 30 May 2013, 12:29, edited 3 times in total.
- GUN4A_METINAATAAJS
- Jauniņais
Re: Jogurts
es viņam iedevu tanku
- W4I[Vendetta]
- Rakstnieks
Tu raksti banu apelāciju, ne admins, tāpēc vai nu atklāj visus notikuma apsktākļus, kas un kad tev iedeva tanku? vai samierinies ar banu.Jogurts wrote:1. Niks, ar kuru tevi nobanoja; Jogurts
???????????????????????????
Tas kurš to izdarīja sen jau atzinās, damn čali, tu gudrs.
- W4I[Vendetta]
- Rakstnieks
Tu ar esi gudrs, kāpēc man viņam ticēt, tik pat labi viņš vienkārši varēja iepostot, lai troļotu un tāpēc tev prasīju, lai atbildi, gudrīti.Jogurts wrote:???????????????????????????
btw pasaki aptuvenu laiku, kad tev tas tanks tika iedots?
- GUN4A_METINAATAAJS
- Jauniņais
Bļa nu es Marcha[T] iedevu viņam tanku no gates šorīt.W4I[Vendetta] wrote:Tu ar esi gudrs, kāpēc man viņam ticēt, tik pat labi viņš vienkārši varēja iepostot, lai troļotu un tāpēc tev prasīju, lai atbildi, gudrīti.Jogurts wrote:???????????????????????????
btw pasaki aptuvenu laiku, kad tev tas tanks tika iedots?
Paprasi tam osteram , mēs viņu air3 šāvām.
Last edited by GUN4A_METINAATAAJS on 30 May 2013, 14:59, edited 1 time in total.
5-10 minūtes pirms bana. 11:54~.
- W4I[Vendetta]
- Rakstnieks
Atklāsi, kā 6min 28sec laikā no Rīgas nokļuvi Vācijā?Jogurts wrote:5-10 minūtes pirms bana. 11:54~.

Sajaucu. ~11:44. Vai šai izprašnāšanai ir jēga? Esmu diezgan drošs, ka liela daļa tavu jautājumu ir bez vajadzības.
- W4I[Vendetta]
- Rakstnieks
jā, tu izmanto proxy?Jogurts wrote:Sajaucu. ~11:44. Vai šai izprašnāšanai ir jēga? Esmu diezgan drošs, ka liela daļa tavu jautājumu ir bez vajadzības.
un gaidi ko Vanags rakstīs, man vairs nav laika
nebūs unbans, nevar zināt ,vai deva ,vai tu pats viņu uzspawnoji . pēc unbana paspēlējies , jau uzrāvies. nekas , gan nākamajā unbanā zināsi kā rīkoties.
čau