Beztēma #8
Moderator: Moderatori
- [AoD]Coyote
- Nelabojams spameris
Re: Beztēma #8
a no tevis?
- Deliite[1337]
- euro
es neesmu admins,lai mani ekspluatetu speletaji,un no ka ir daudz kas atkarigs. es esmu parasts speletajs atkariba no tevis,no manis citi speletaji neko negaida,un es te ari uzturos patstavigi,ne ta ka tu un parejie admini,no kuriem butu jagaida vairak neka jus darat.W4I[Vendetta] wrote:un no tevis?Deliite wrote:nu bet jega no tevis?
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- W4I[Vendetta]
- Rakstnieks
Tad par tādu jēgu iet runa, tad jau tev būs taisnība, no manis, kā admina jēga nav nekāda.Deliite wrote:es neesmu admins,lai mani ekspluatetu speletaji,un no ka ir daudz kas atkarigs. es esmu parasts speletajs atkariba no tevis,no manis citi speletaji neko negaida,un es te ari uzturos patstavigi,ne ta ka tu un parejie admini,no kuriem butu jagaida vairak neka jus darat.W4I[Vendetta] wrote:un no tevis?Deliite wrote:nu bet jega no tevis?
- bobiksv6k[1337]
- euro
vecīt, piesakās meitene, daudz pohuj.Deliite wrote:fascine man viewtopic.php?t=13971 ka visi admini uzreiz sarosijusiesmuzibu nespele un tagad ka kkas ta uzreiz visi klat.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- Deliite[1337]
- euro
nu jaaa,meitene,tas ir "uuuuufunfunfun"!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
- W4I[Vendetta]
- Rakstnieks
@Deliite Vēl tik piebildīšu, ka mani ar fascinē viena ļoti interesanta lieta, tavs nospēlētais spēles laiks serverī un tas, kā tu vari izteikties par savu patstāvīgo atrašanos šeit. Redzi, es šeit iegriežos vismaz reizi nedēļā, ja ne vairāk un ja neko šeit neierakstu, nenozīmē, ka šeit nēesmu, tā, ka nepārsteigsimies ar secinājumiem patstāvīgais boxg.lv apmeklētāj Deliite. Ja vēlies izteikties par servera adminu darbību, tad diemžēl tavu viedokli neuzskatu par vērā ņemamu, dēļ tava serverī pavadītā laika. Ja Gibox izpildīs solīto, tad aktivitāte no adminu puses pieaugs, tas ir mans pareģojums un pie tā palikšu, tāpēc tagad neaktivitātes laikā uzreiz nav jāsāk pieņemt par adminu jebkurš kurš to vēlās un vēl ieviest iespēju par naudu pirkt admina lvl.
@Evol[1337] Ja nebiji pamanījis: Kallisto[777]
@Evol[1337] Ja nebiji pamanījis: Kallisto[777]
- Deliite[1337]
- euro
tadus adminus kas tagad ir,vispar vajag nahrenizet. atstat tevi un vel vienu,max 2,nevis 15 adminus kas neko nedara. par tevi ka adminu nav nekadu lielu sudzibu,tu pieturies pie noteiktam lietam ka ir jaizturas adminam,ne ta ka visi tie wannabe admini ka wl vai erase,utt.
-
- Censoņa
- bobiksv6k[1337]
- euro
Principā man no tā admina arī diži nekāda jēga. Sodu tik tad, ja sūdzās vai kāds tiešām rada to manāmu. Tā speciāli vairs neko nevēroju.
Nezinu, vienalga, šad un tad jau kaut ko daru lietas labā, bet, ja izdomājat, ka vajag saīsināt adminu skaitu, man droši var noņemt šo privilēģiju.
Nezinu, vienalga, šad un tad jau kaut ko daru lietas labā, bet, ja izdomājat, ka vajag saīsināt adminu skaitu, man droši var noņemt šo privilēģiju.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Bobik tu zini nahujam neviens vairs boxg nespēlē? Tāpēc ka jūs darot lietas labā kaut ko esat parāk daudz cilvēkus nobanojuši kas bija boxg vienīgā dzīvība un tas uz kaa boxg dzivoja.bobiksv6k[1337] wrote:Principā man no tā admina arī diži nekāda jēga. Sodu tik tad, ja sūdzās vai kāds tiešām rada to manāmu. Tā speciāli vairs neko nevēroju.
Jums pašiem nav kauns par sevi, es varu saderēt uz 100 ls par to ka ja admina pieteikumu rakstitu 14 gadus vecs džeks ar pusgada pieredzi spēlēšanā jūs visi anti saliktu, bet nu tas jau normāli būt pilngadīgam un pielīst mazajām. Un kopš kura laika meitenes gamingā skaitās kaut kas īpašs?
Boni lūdzu pazvani giboxam un pasaki lai to hujanagu un citus pidarasus atlaizh vai vinja projekts nogrims vispār(admini nobnos visus). P.S un es boni varu saderēt ka tev būs bans 100% jo sprēgā par daudz ( boxg jau cenzūra, nevar runāt ko gribi)
Giboxu vajag vest pie prāta, vai arī šitie perversie pedofīli boxg aizvēdis līdz tam kad jau sāks visus banot vnk tāpat, lai gan tas jau notiek tgd.
Žēl paliek to laiku kad sampa bija fun varēja troļlot , visi to saprata. Ja man likās ka Maizes diktatūra bija dirsā , tad tgd es saprotu ka šitā PSRS atjaunošana iet vēl lielākā dirsā. ( Atvaino Staļina kungs vanag es negribēju tevi nodirst)
ES ceru ka jūs mani nenobanosiet jo man ka senam boxg useram gribās zināt uz ko gatavi ir iet šitie zaļie pidori.
- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
- [AoD]Coyote
- Nelabojams spameris
zelta vardimar4iksss wrote:Bobik tu zini nahujam neviens vairs boxg nespēlē? Tāpēc ka jūs darot lietas labā kaut ko esat parāk daudz cilvēkus nobanojuši kas bija boxg vienīgā dzīvība un tas uz kaa boxg dzivoja.bobiksv6k[1337] wrote:Principā man no tā admina arī diži nekāda jēga. Sodu tik tad, ja sūdzās vai kāds tiešām rada to manāmu. Tā speciāli vairs neko nevēroju.
Jums pašiem nav kauns par sevi, es varu saderēt uz 100 ls par to ka ja admina pieteikumu rakstitu 14 gadus vecs džeks ar pusgada pieredzi spēlēšanā jūs visi anti saliktu, bet nu tas jau normāli būt pilngadīgam un pielīst mazajām. Un kopš kura laika meitenes gamingā skaitās kaut kas īpašs?
Boni lūdzu pazvani giboxam un pasaki lai to hujanagu un citus pidarasus atlaizh vai vinja projekts nogrims vispār(admini nobnos visus). P.S un es boni varu saderēt ka tev būs bans 100% jo sprēgā par daudz ( boxg jau cenzūra, nevar runāt ko gribi)
Giboxu vajag vest pie prāta, vai arī šitie perversie pedofīli boxg aizvēdis līdz tam kad jau sāks visus banot vnk tāpat, lai gan tas jau notiek tgd.
Žēl paliek to laiku kad sampa bija fun varēja troļlot , visi to saprata. Ja man likās ka Maizes diktatūra bija dirsā , tad tgd es saprotu ka šitā PSRS atjaunošana iet vēl lielākā dirsā. ( Atvaino Staļina kungs vanag es negribēju tevi nodirst)
ES ceru ka jūs mani nenobanosiet jo man ka senam boxg useram gribās zināt uz ko gatavi ir iet šitie zaļie pidori.
- Hemis[ADT]
- Nelabojams spameris
Man gan liekas, ka neviens netiek banots tāpat ne par ko. Par kaut kādiem sūdiem jau viņš to ir izpelnijies, vai nu hax, flame vai kaut kas cits. Vai bans vienmēr ir 100% akurāts un vajadzīgs, tas ir cits jautājums. Bieži vien jau var izlīdzēties ar mute/jail un nebanot. Vispār būtu laba ideja banu resetu uztaisīt, pāris purnu serverī būtu vairāk.
nosauc man vēlvienu komjunitju kur par fleimu vai trollingu liek permanent banu?
+ serveri vairs nespelē neviens cilvēks kuram piederētu kāda bāze jo nav vairs vērts ieguldīt naudu, jo ir iespēja ka nākamajā dienā par vārdu "muļķis" norausi banu.
Tur kur pie stūres ir kaut cik cilvēki ar smadzenēm viņi neuztraucās par to ka kāds diršās vai sazin vēl kaut ko dara , jo galvenais ir lai it uz priekšu serveris vismaz. Latvijas projektos nevar atļauties banot katru otru jo bus tuksnesis ka boxg.
+ serveri vairs nespelē neviens cilvēks kuram piederētu kāda bāze jo nav vairs vērts ieguldīt naudu, jo ir iespēja ka nākamajā dienā par vārdu "muļķis" norausi banu.
Tur kur pie stūres ir kaut cik cilvēki ar smadzenēm viņi neuztraucās par to ka kāds diršās vai sazin vēl kaut ko dara , jo galvenais ir lai it uz priekšu serveris vismaz. Latvijas projektos nevar atļauties banot katru otru jo bus tuksnesis ka boxg.