Sveiciens visiem, nu visiem tiem kam ir vairāk par 13 prāta ziņā un kuri nav pikačū, pēc visa spriežot pikačū īpatsvars šeit ir palielinājies kopš laika kad te pēdējo reiz biju iečekot kas jauns.
Hustler_Kuzis wrote:Sveiciens visiem, nu visiem tiem kam ir vairāk par 13 prāta ziņā un kuri nav pikačū, pēc visa spriežot pikačū īpatsvars šeit ir palielinājies kopš laika kad te pēdējo reiz biju iečekot kas jauns.
chau. starpcitu, kad es speeleeju, Tu man liekas biji pikachuu, kas bija [WTF] klaanaa un shaava visus nost ar tiem peldoshajiem helikopteriem
GOW_Kuzis GOWis bija daudz taja laika. pats biju _FortiS_ klana
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Chromed wrote:
es arii biju. kaads Tev tad bija niks? Deivis veel owneris bija FortiS.
_FortiS_Dzin4egs
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.