Lietotājvārds!
Moderator: Moderatori
- [BB]Vaziks
- Jauniņais
Lietotājvārds!
Vai kāds 5lvl admins man varētu nomainīt Lietotājvārdu uz: [BB]Vaziks? Sakarā ar to ka esmu pieņemts [BB] Klanā!
-
- Rakstnieks
- [BB]Fblade[TITNS]
- Jauniņais
Re: Lietotājvārds!
Būtu jau labi, ja kāds no šiem 'Administrācijas' locekļiem arī apmeklētu serveri un būtu aktīvi, jo lietotājvārda maiņu negaida Vaziks vienīgais!Slimshady[NGT] wrote:viewtopic.php?t=12593

Iznākums vienmēr ir atkarīgs no Tevis un tā vienmēr ir bijis /Fblade./
- Gumybear[Vendetta]
- Servera admins
Administrācijas loceķļi apmeklē serveri gan! Diemzēļ visiem administratoriem nav tiesības un Foruma administrators lai nomainītu jums Niku. Un arī lielie administratori ir sastopami spēlē brīvdienās , tāpēc nevajag tā teikt.
Sazinies ar W4I[Vendetta] , Gibox[Vendetta] , Vaanags , V[Vendetta] kuri tev centīsies kad būs laiks atbildēt un nomainīs niku,tikai nesūti 20 reizes un nespamo , tad gan nemainīs
Sazinies ar W4I[Vendetta] , Gibox[Vendetta] , Vaanags , V[Vendetta] kuri tev centīsies kad būs laiks atbildēt un nomainīs niku,tikai nesūti 20 reizes un nespamo , tad gan nemainīs
- [BB]Vaziks
- Jauniņais
Es jau jautaju vanagam! Viņš teica ka viņam nav piejama tāda opcija lai man nomainītu niku!
- Gumybear[Vendetta]
- Servera admins
Tad tur ir noteikti sanācis kāds pārpratums , sazinis tad arī ar citiem administratoriem , tuvākajā laikā šajā sakarā noteikti ko labosim.