Hemis[ADT] wrote:Hustler_Lyricist wrote:Bitch please.Hemis[ADT] wrote:vetsit tev galigi nevelk
so what were you saying?

-BITCHHHH- please.
Moderator: Moderatori
Hemis[ADT] wrote:Hustler_Lyricist wrote:Bitch please.Hemis[ADT] wrote:vetsit tev galigi nevelk
so what were you saying?
Hustler_Lyricist wrote:blablabla
BWS savādāk dzīvot nevar.Hustler_Believs wrote:Kad kļuva stilīgi zīmēties kuram krutaka metala kaste ar vadiem ?
Hemis[ADT] wrote:
Var. Uzņemot skābekli, nepieciešamās uzturvielas, nodrošinot optimālu ķermeņa temperatūru, izsargājoties no nelabvēlīgiem mikroorganismiem utt.Hemis[ADT] wrote:BWS savādāk dzīvot nevar.
Aptuveni 80. gados. Pirmie Maci un PC parādijās 80. gadu vidū/sākumā.Hustler_Believs wrote:Kad kļuva stilīgi zīmēties kuram krutaka metala kaste ar vadiem ?
Pamatfunkcija atkariba no kuras puses skatas. Razotnes pamatfunkcija ir pardot produktu vislielakaja kvantitate par vislielako ciparu. Kvalitate + pieprasijums = cena. Ja tev ir labaks produkts... domaju, ka ekonomiku te visi parzin. Tldr to sauc par top notch banter m9ey. Lielities var par visu - ari ar divmetrigu kranu, kas pilda vairosanas funkcijas tapat ka normala izmera loceklis.Hustler_Believs wrote:Es domāju ka tad pamatfunkcija noteikti bija cita.
Iemet to attēlu googlē labāk un paskaties. Starp citu tā bija atbilde vel vienam "man ir kruts kompis" gangsterim, kurš gribēja palielīties. Un vispār GTA 4 uz 1337 fps izklausās kinda ticami ne?Hustler_Lyricist wrote:Hemis[ADT] wrote:Bet lielās jau tikai lohi. amirite?
Atstāšu šo te tepat.
Es tam framerate ne mazāko uzmanību nepievēršu. To atbildi es redzēju un sakarā ar ko, arī. Ne silts, ne auksts, godīgi sakot. Čalis gribēja paspīdēt, tu gribēji paspīdēt, es pa to pašu ķeksi iemetu bildi. Zato tagad pēc pilnas diagnozes lohu bars, a?Hemis[ADT] wrote:Iemet to attēlu googlē labāk un paskaties. Starp citu tā bija atbilde vel vienam "man ir kruts kompis" gangsterim, kurš gribēja palielīties. Un vispār GTA 4 uz 1337 fps izklausās kinda ticami ne?Hustler_Lyricist wrote:Hemis[ADT] wrote:Bet lielās jau tikai lohi. amirite?
Atstāšu šo te tepat.
Nu tad nezini i vsyo. Kur problēma?Hustler_Believs wrote:Nezinu gan vai kautkas no tevis minētā ir zīmēšanās vērts.