Jūsu domas par GTA V
Moderator: Moderatori
- eminemZ[DC]
- Rakstnieks
- [NF]Magnifico
- Censoņa
Re: Jūsu domas par GTA V
Online, labi strādā?
By the way, lasīju ka, lai spēlētu GTA V Online uz xbox ir jāmaksā 60$. Cik tur tā taisnība, kāds var paskaidrot?
By the way, lasīju ka, lai spēlētu GTA V Online uz xbox ir jāmaksā 60$. Cik tur tā taisnība, kāds var paskaidrot?
- eminemZ[DC]
- Rakstnieks
Vēl neesmu mēģinājis, iedevu draugam paspēlēt līdz sestdienai. Man jau liekas, ka jāpērk tas premium konts uz xboxa. Bet ps laikam par brīvu onlains. Īsti nezinu, man pirmā konsole.

- NIGGASARECOOL211
- Nelabojams spameris
Online uz PS3 burtiski nestradāda nelaiž iekša, jo serveri ir pārpilditi, protams, tas ir saprotami, ka tik daudzi mēģina tikt iekša, bet nu jā, es gribēju spelēt, ņefiga.[NF]Magnifico wrote:Online, labi strādā?
un jā PS3 online vienmēr ir bijis bez maksas un uz xbox bija jamaksā, ja nemaldos 20 dolāri gadā, lai tiktu XBOX live.
P.S tam nav nekāda sakara ar PSN vai XBOX live, tā ir GTA ONLINE problēma.
-
- euro
Tātad nesen pasūtiju uz Xbox 360 - GTA V , ir ideals , bet nu viss līdzinās GTA IV un SA , jo cipa masīnām ir tādi pasi nosaukumi , kartes līdzinās ar IV un tas vienīgais kas man patik ir Realitāte , nevis GTA SA , brauc ar masinu un ietriecies , tur nekas tāds traks nenotiek , bet ja spēlē - GTA V un ietriecies kādā māja tad automātiski tu gan izkrīti , gan nolauz kaut ko mašīnai ...
Nu man prieks ka ir iznākusi kāda jauna un realistiska spēle , gaidu lai šī spēle būtu titulā Nr.1 - GTA V ..
Nu man prieks ka ir iznākusi kāda jauna un realistiska spēle , gaidu lai šī spēle būtu titulā Nr.1 - GTA V ..
- [BB]Fblade[TITNS]
- Jauniņais
Šim es piekritīšu, nepagāja desmit minūtes, kad jau sapratu to, ka šo spēli veltīgi iegādājos!Levis[T][TITS] wrote:GTA 5 smird.

Iznākums vienmēr ir atkarīgs no Tevis un tā vienmēr ir bijis /Fblade./
- Gumybear[Vendetta]
- Servera admins
Esmu dažādas domās , iespējams plānoju uz Ziemassvētkiem iegādāties Playstation 3 slim 500 gb , ar GTA V kurš bundle komplektā maksā 210 lati,un cena nav no tām dārgākajām , protams vēl televizoru paķeršu klāt tad arī.
Tagad viedokļi ir mainijušies,kā istam GTA fanam ļoti ļoti gribas nopirkt , skatoties vērtējumus visi ir pārliecinoši un ļoti novērtē šo spēli.
Tagad viedokļi ir mainijušies,kā istam GTA fanam ļoti ļoti gribas nopirkt , skatoties vērtējumus visi ir pārliecinoši un ļoti novērtē šo spēli.
- eminemZ[DC]
- Rakstnieks
- [AoD]Coyote
- Nelabojams spameris
apnika jau?eminemZ[DC] wrote:Pērc no manis par 150ls ar 500gb hdd un bonusā hdmi-dvi vads

Tā laikam sanāk. 

- eminemZ[DC]
- Rakstnieks
Nu cik purniem ir gta5 uz ps 3? Varētu vienu dienu nolasīties un uzkapāt onlainā..

- [NF]Magnifico
- Censoņa
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
- [NF]Magnifico
- Censoņa
Ja kāds grib uzspēlēt GTA V uz ps3 droši aicinat skype - archa_88