vinjs lamajas jau pirms tam un dabuuja kadas 4 reizes pec kartas mute un pietam:

taatad atkartota lamashanas (ljoti rupja nevis vienkarsi idi*ts l*xs or somthing like that) + klanu viltosana kaa vinjs pats atzina lai tiktu pie RPG + PM lamashanaas = Ban
es buutu pats nobanojis bet kamer hemi man suutija screen pa skype vinjs jau bija izgaajis. So topiku mees izveidojaam ar domu ja gadiijumaa es neesmu online bet kads cits admins ir, lai sis admins nobano Ice mana vietaa.Gadiijumaa ja vinjs izdoma mainiit niku un nekad vairs neatgreizties ar so, vinja IP ir redzams bildee.
P.S. sajaa screenaa ir arii redzams par ko tika nobanots sandis. Vinjs lamajas tieshi taapat kaa Ice arii pirms tam ko var apliecinaat MtX HEMI un veel dazhi cilveki kas tobriid bija online. Pietam kaitinosi ir tas ka sie kretiiniskie "lamaataaji" nemaacaas no citiem un pat ne no savaam kludaam. Cilveek sdabuu 2000 sekundes mute tiko ka ir unmute vinjs atkal nolama visus ko vien speej. Nesaprotu kas noteik ar sabiedriibu? Un taada ir muusu valsts nakotne?