Ierosinājums!
Moderator: Moderatori
Ierosinājums!
Es jums nelieku to darīt bet vienkārši iesaku, ierosinu, iespējams šādi būs labāk.
Šodien spēlēju jūsu serverī, kad ievēroju kā uz vienu spēlētāju uzliek bounty, devos viņu novākt, bet tieši pirms viņš nomira viņš aizteleportējās. Arī kad gribi līdz kādam aizbraukt esot netālu no cilvēka viņš aizteleportējas.
Vai jūs nevarētu novākt teleportācijas sistēmu, lai būtu kaut cik realistiska izjūta? Ja kādam kautkur vajag nokļūt lai brauc, lido vai skrien.
Šodien spēlēju jūsu serverī, kad ievēroju kā uz vienu spēlētāju uzliek bounty, devos viņu novākt, bet tieši pirms viņš nomira viņš aizteleportējās. Arī kad gribi līdz kādam aizbraukt esot netālu no cilvēka viņš aizteleportējas.
Vai jūs nevarētu novākt teleportācijas sistēmu, lai būtu kaut cik realistiska izjūta? Ja kādam kautkur vajag nokļūt lai brauc, lido vai skrien.
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Re: Ierosinājums!
ko vēl ne
ja tā tiks izdarīts, tad vairs nebūs jēgas spēlēt šajā serverī
edit: nevari atvākt, pats vainīgs

ja tā tiks izdarīts, tad vairs nebūs jēgas spēlēt šajā serverī
edit: nevari atvākt, pats vainīgs

-
- Censoņa
tas nemuzam nenotiks un tas bus st*lbi sito aretu vienkarsi lock
- Egotheist
- Nelabojams spameris
nu man arii patiktu bez teleportiem bet es zinu ka citi speleetaaji pamesto so serveri. man skiet ka vareetu izdariit taa ka cilveeks kam ir uzlikts bounty nevareetu teleporteeties. Tas buutu vienkarsi lieliski. Ko sakat?
- Deliite[1337]
- euro
daudzos serveros ir ljoti maz teleportu,daudzi saka ka ta ir forshi,nu man kaut ka piekast,daudz vai maz,ja nebus teleportu,man personigi nebus grutibu no LS aizbraukt uz air3 es ta biezhi daru....
viena lieta butu patiesham laba ja kadam ir uzlikts bounty lai nevar aizteleporteties,tapat ka piemeram ar export mashinam!
viena lieta butu patiesham laba ja kadam ir uzlikts bounty lai nevar aizteleporteties,tapat ka piemeram ar export mashinam!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- emons[ODC]
- Censoņa
Ja nevarētu teleportēties kad tev ir bounty, būtu slikti. Jo kāds "ar prāta spējām apveltīts" cilvēks ieies serverī un saliks visiem bounty. Nais ne?
ODC, tieši tā...
- Dorifto[DC]
- Censoņa
- emons[ODC]
- Censoņa
Un tad es katru reizi raksīšu /kill un zaudēšu 500$ tikai tādeļ ka kādam gribējās uzlik 1$ bounty uz manis.
ODC, tieši tā...
- Deliite[1337]
- euro
nu nez,man pat ta vairak patiktu!
nevaru teleporteties prom skrienu/begu prom kad mani megina novakt,vai ari shauju preti un izdzivoju lai skrietu talak!
nevaru teleporteties prom skrienu/begu prom kad mani megina novakt,vai ari shauju preti un izdzivoju lai skrietu talak!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Vienkāršāks variants būtu kad bounty varētu uzlikt uz spēlētāju no noteiktas summas piem. 10000$ un tad arī neviens netraucēs ieriebjot spēlētājam atņemot iespēju teleportēties.
Bet atkal jautājums vai tas ir iespējams.
Bet atkal jautājums vai tas ir iespējams.
Vispār sākumā arī biju domājis tā. Varbūt pat šodien uztaisīšu kaut kādu minimālo summu, kādu var likt un, ja spelētājam ir bounty viņš nevar teleportēties. 

- Egotheist
- Nelabojams spameris
WIII paldies tev nismo (sun)