2.Tavs pašreizējais vecums.13.
3.Tava pieredze "adminēšanā". (kādos serveros esi bijis admins(tikai nosaukumu bez precīza linka), kādās web lapās u.t.t.)Jau agrāk esmu bijis admins. Esmu bijis pat 7.levela administrātors. Vecajā modā vislaik biju admins. Jaunajā modā neesmu bijis admins.
4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu. Iepriekšējajā modā nebija tādas vajadzības. Un ja redzu kādu čīteri, tad ziņoju kādam adminam pa skype. Visbiežāk Giboxam.
5.Kāds mums būs labums no tevis?Būšu aktīvs. Un uzklausīšu visus, kas sūdzēsies pa čīteriem. Un protams kārtīgi pildīšu pārējos admina pienākumus.
6.Cik bieži spēlē SA-MP.Ja esmu mājās, tad katru dienu apmēram 2h - 4h.
7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī. Spēlēju kopš pašiem pirmsākumiem un , kad serveri vēl sauca gibox.sytes.net .
8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki.Freak_out*AmP( No paša sākuma), Top_MusTarD (vai kā citi saka top_musar), [OFF]ThunDeR (ļoti ļoti sen), MusTarD[TITNS] (tagad) un kkādi citi niki ar klanu taisīšanas eksperimientiem.
9.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu). Kā jau teicu man ir 13 gadi. Es dzīvoju Rīgā. Mācos 7. klasē.Mīļākā stunda skolā ir Algebra, jo pagaidām padodas, bet vēlāk būs grūtāk un drošivien tik labi vairs nepadosies. Aizraujos uz doto brīdi protams ar datorspēlēm ( NS, SA-MP ) un patīk klausīties mūziku. Esmu daudz maz sakarīgs cilvēks kuram patīk labi paēst.

Nu tas itkā būtu īsumā viss.