Falling in the Black - stunt video
Moderator: Moderatori
- SPOZHAIS!!![1337]
- Nelabojams spameris
- Slayer[Vendetta]
- Servera admins
- SPOZHAIS!!![1337]
- Nelabojams spameris
Re: Falling in the Black - stunt video
nja stunts kā lieta ir ļoti grūta un šitas man 3 movijs vispaar un 1 stunt movies man
stuntu ziņā esmu riktiigs iesācējs
stuntu ziņā esmu riktiigs iesācējs

- Dorifto[DC]
- Censoņa
Grūta??

Paskaties citus (nē,ne WST,ne Harčas,ne illegala bet ārzemnieku) no GTAstuning.net video un sapratīsi kas ir stunti

Paskaties citus (nē,ne WST,ne Harčas,ne illegala bet ārzemnieku) no GTAstuning.net video un sapratīsi kas ir stunti

- SPOZHAIS!!![1337]
- Nelabojams spameris
es zinu kas ir stunti, tikai es esmu IESĀCĒJS un vismaz nešpikoju kaa citi 
stunt ir ļoti grūta psc pats tiko pamanīju

stunt ir ļoti grūta psc pats tiko pamanīju

Nav neka iespaidiga 

Toreiz visi bija gudri ka suņi filmās /Eliots/
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
nu teikšu kā ir, mūzika bija daudzmaz normāla, bet stunti varēja būt labāki

- SPOZHAIS!!![1337]
- Nelabojams spameris
runājot par mūziku - nav sūdīga vai laba dziesma , ir tikai tāda kas patīk vai nē

-
- Censoņa
nu ar masinu jau kautkas uz stutn pusi bija, paris vietas smuki flipi. Bet tu vai nu nesaproti kas ir stunt vai ari vnk nepareizi nosaukumu uzrakstiji. ta jau vnk lidosana. Stunt merkis ir kautkur tikt, via kautkada veida kautkur tikt.
still suck
- SPOZHAIS!!![1337]
- Nelabojams spameris
tnx ka izskaidroji, es itkā apmēram zināju kas ir stunt bet nu tagat zināšu labāk

- _Be[]St_ChIkO
- Jauniņais
kā var nofilmēt
- SPOZHAIS!!![1337]
- Nelabojams spameris
ieraxsti google Fraps Registered
ar to tu varēsi filmēt
un montēt iemācies ar Windows movie maker , vai Vegas movie maker (google atradisi)
ar to tu varēsi filmēt
un montēt iemācies ar Windows movie maker , vai Vegas movie maker (google atradisi)

Galīgi garām , nostījos līdz pusei un jau apnika ... mūzika man ar patika bet nu nevienu stuntu neredzēju normālu :|
-
- Censoņa
Pirms lasi, iesaku neuztvert personiski, es to nedaru ar ļaunu nodomu vai ko citu... [NØ EØT|Ø|\|§]
tas ir aptuveni 3X labāk par tavu "stunt mōvijs" kopā.
WTF, stunti mūzikas ritmā? Es nezinu kāda saskaņošana var būt ar 10fps...
tātad tavu mōviju (ja to tā varētu nosaukt (bet par to var vēl dziļi aizdomāties)) interesantuma ziņā var pielīdzināt šim https://www.youtube.com/watch?v=vdzy-6BkiHg
Stunti NAV lēcieni pa rampām.
Manās acīs tavs video ir aprakstāms ar vārdiem |_| ß 3 ® |_ 4 9 2 ° ® |= 4 9 2 0 |2
Vērtējums (][) / |O
Tātad daži ieteikumi ja tu tomēr (es gan neieteiktu to darīt) izdomā taisīt vēlvienu, tad:
1. Stunti ir lēcieni pašartastās vietas ar sevis nostādītu mērķi/galapunktu, kur piezemēties, tikt, slaitot, nogļukot. Stunts nav lēciens pa rampu ar piezemēšanos otrā ielas pusē. Rampas vispār reti izmanto, kautgan dažreiz no tām arī var dabūt jēdzīgus stuntus.
2. Es gan nezinu cik tu laiku ieguldīji šajā štruntā, bet lai sanāktu kautkas jēdzīgs, vajag vismaz 10h strādāšanas pie tā.
3. Editings nav samešana kopā iekš WMM un efektu likšana uz haļavu (tā izskatījās).
4. Nevienam nepatiks 10fps (10 kadri sekundē, skatāms video - 25 kadri sekundē, šis parādās kad filmē ar Fraps, kādā no stūriem).
Atceries, video tu taisi priekš citiem. Tad DIEVA DĒĻ, TAISI LAI CITIEM BŪTU INTERESANTI!!!
Pat tuvu nestāv, viņam 1 no tiem 4 (vai 5 "stuntiem", neatcers) bija sakarīgi efektiRaVeN_EdGe wrote:es katru ainu saīsināju lai ainas būtu ritmā ar mūziku (kautcik) , un tādēļ es saakumus ainaam nefilmēju
eu a mans stunt video ir labaaks par Obp_illegal stunt video?

WTF, stunti mūzikas ritmā? Es nezinu kāda saskaņošana var būt ar 10fps...
Agree with that.[ODC]_jannka wrote:Es teikšu godīgi.
Video ir MĒ**S!!!! 100% šits
tātad tavu mōviju (ja to tā varētu nosaukt (bet par to var vēl dziļi aizdomāties)) interesantuma ziņā var pielīdzināt šim https://www.youtube.com/watch?v=vdzy-6BkiHg
Stunti NAV lēcieni pa rampām.
Manās acīs tavs video ir aprakstāms ar vārdiem |_| ß 3 ® |_ 4 9 2 ° ® |= 4 9 2 0 |2
Vērtējums (][) / |O
Tātad daži ieteikumi ja tu tomēr (es gan neieteiktu to darīt) izdomā taisīt vēlvienu, tad:
1. Stunti ir lēcieni pašartastās vietas ar sevis nostādītu mērķi/galapunktu, kur piezemēties, tikt, slaitot, nogļukot. Stunts nav lēciens pa rampu ar piezemēšanos otrā ielas pusē. Rampas vispār reti izmanto, kautgan dažreiz no tām arī var dabūt jēdzīgus stuntus.
2. Es gan nezinu cik tu laiku ieguldīji šajā štruntā, bet lai sanāktu kautkas jēdzīgs, vajag vismaz 10h strādāšanas pie tā.
3. Editings nav samešana kopā iekš WMM un efektu likšana uz haļavu (tā izskatījās).
4. Nevienam nepatiks 10fps (10 kadri sekundē, skatāms video - 25 kadri sekundē, šis parādās kad filmē ar Fraps, kādā no stūriem).
Atceries, video tu taisi priekš citiem. Tad DIEVA DĒĻ, TAISI LAI CITIEM BŪTU INTERESANTI!!!

- [NWA]Dumper
- Bembists
_Sals_[sl] wrote:Nav neka iespaidiga
Par taviem video sis ir labaaks!