Ak dievs, jogi, tu esi lielaakais zaudeetaajs visaa sajaa serverii. Es gan neesmu psihologs bet par taadiem kaa tu psihologi saka (ja es pateiksu ko saka varetu arii noraut banu forumaa tadeelj izdomajiet pasi). Tev ir uzmanibas deficita sindroms. Katra posta kur kads kautko uzraksta tev ir jalien un jaiejaucas. Parasti sadi uzvedas atstumtie vai EMO kam skiet ka visai pasaulei ir naids pret vinju un vinjam liidz ar to ir jaizraada naids pret visu pasauli, liidz ar to arii izproviceejot visas pasaules naidu pret vinju. Es driizaak teiktu ka tu vairaak apskaud sound (alexi) par to kads vinjs ir taapat kaa tu apskaud visus paareejos ar kuriem tu lecies. Vinjs zin ka vinjam ir izaugsmes iespeejas atskiriibaa no tevis, kurs sa zin kaa ir dabuujis ACC (nenemot veeraa to ka ir noravis vairakus banus forumaa) un tagad teelo super kruto adminu un augumaa leceeju: "ja tu ar mani dirsiisies nobanosu" un tamliidziigi. Atvaino bet tas ir arkaartiigi nozeelojami. Ja tu speetu redzeet sevi no malas, (tas bija teikts teelaini, jo neviens no mums vinju neredz no malas) tad varbuut tu saprastu kaa tu izskaties citu aciis.
[aod]Burner_Bank wrote:Ak dievs, jogi, tu esi lielaakais zaudeetaajs visaa sajaa serverii. Es gan neesmu psihologs bet par taadiem kaa tu psihologi saka (ja es pateiksu ko saka varetu arii noraut banu forumaa tadeelj izdomajiet pasi). Tev ir uzmanibas deficita sindroms. Katra posta kur kads kautko uzraksta tev ir jalien un jaiejaucas. Parasti sadi uzvedas atstumtie vai EMO kam skiet ka visai pasaulei ir naids pret vinju un vinjam liidz ar to ir jaizraada naids pret visu pasauli, liidz ar to arii izproviceejot visas pasaules naidu pret vinju. Es driizaak teiktu ka tu vairaak apskaud sound (alexi) par to kads vinjs ir taapat kaa tu apskaud visus paareejos ar kuriem tu lecies. Vinjs zin ka vinjam ir izaugsmes iespeejas atskiriibaa no tevis, kurs sa zin kaa ir dabuujis ACC (nenemot veeraa to ka ir noravis vairakus banus forumaa) un tagad teelo super kruto adminu un augumaa leceeju: "ja tu ar mani dirsiisies nobanosu" un tamliidziigi. Atvaino bet tas ir arkaartiigi nozeelojami. Ja tu speetu redzeet sevi no malas, (tas bija teikts teelaini, jo neviens no mums vinju neredz no malas) tad varbuut tu saprastu kaa tu izskaties citu aciis.