lūdzu unban plzzz

Iegriezies šeit, ja tiki NEPATIESI nobanots.

Moderator: Moderatori

Locked
LRS_ArnIxX
Jauniņais
Jauniņais

lūdzu unban plzzz

Post by LRS_ArnIxX »

nick: LRS_ArNiXx
iemesls par ko nobanoja: par to ka iegaju ar drauga niku Eddie uzreiz pec tam kad vinu ban un reize tika man ban
admina nick kas nobanoja: AC
ja neticat seit bus raksts no Banoto Lietotaju Eddie 15.11.2008 22:53:46 AC sis lietotajvards ir banots 89.18.204.165
Eddie 15.11.2008 22:34:30 Gibox[TITNS] hax 78.84.74.155
paskatites laiku,datumu un ip addres mans ip ir 89.18.204.165
es nekad nesu 4itojis boxg serveri un netaisos tikai plzz unban
LRS_ArnIxX
Egotheist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Re: lūdzu unban plzzz

Post by Egotheist »

ja veel to nezini tad AC automatiski nobano IP no kura kads ieiet ar tadu pasu niku kaa kadam banoto sarakstaa. Sadi ir uzlikts tadelj, ja gadijuma kads kuram pastaviigi mainas IP meginatu ieiet ieksa spele visns tiktu automatiski nobanots arii no sii IP. Pienemu tev vajag unban, bet ne sodien. Ieteiktu sodiit ar paris dienu banu par sadu mulibu. Pats esi vainiigs ka iegaji ar kada banmota civleka niku. Protams visu izlemj nismo un gibox, bet es uzskatu ka tev vajadzetu sanjemt sodu uz paris dienam.
Bandidaz
Jauniņais
Jauniņais

Post by Bandidaz »

UNBAN??? (finger) (finger) (finger) (finger) ne soreiz!!! tev ir mainiigais IP,UN speelee tev ir vairaaki niki!!! tuuliit dabuushu screenus,kur tu man pats taajaa atzinies,un teici kko par 4iitiem!
LRS_ArnIxX
Jauniņais
Jauniņais

Post by LRS_ArnIxX »

[EVO]_bandidaz wrote:UNBAN??? (finger) (finger) (finger) (finger) ne soreiz!!! tev ir mainiigais IP,UN speelee tev ir vairaaki niki!!! tuuliit dabuushu screenus,kur tu man pats taajaa atzinies,un teici kko par 4iitiem!
man nav mainiga ip adrese un es nikus nemainu un es tewi nepazistu un es nekd muza nesu 4itojis un netaisos
LRS_ArnIxX
[AoD]Kaspars
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Kaspars »

bandidaz nevarēji likt 1 smaidiņu, nevis ČETRUS?
Bandidaz
Jauniņais
Jauniņais

Post by Bandidaz »

labi liksu naakamreiz vienu smaidinu.bet vai tam ir kaada noziime.... Lots of Laught
Locked