riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
ak mees movie makeri
while un muss bija klat un var pilnigi mieriigi apstiprinat, ka tas bija paatrinajums.
sm1le tu esi nozelojams
iespejams es tevi novacu 3-4 sekundes tapec ka tu sedeji kuposa masina un paspeju izsaut tikai 2 lodes - 1 trapiju tev otru tavai nu jau degosajai masinai
1 varda sakot iemacies spelet un nemegini taisiit viltus sudzibas
nu personigi es vairak sliecos ka tas ir lags,nedomaju ka Smile speciali gribetu burneru iegast drizak Jogic,bet personigi manas domas ka tas vnk lag...
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Burner ne4iitoja es pats redzeju biju tur klat ja neieverojat esmu pari upei tas zilais kvadraats un es visu dzirdeju nekas tur nebija viss bija normali Burners sava normali nevis atri
da tas nebija lagg vienkarsi movie maker paatrinajums
mus un while arii bija klaat un ar4iks aptuveni 10 sekundes pec manas apsaudes sf lidlaukaa dabuuja izbaudit snaiperi un nezkadelj neko neparastu nepamanija
mosh veel es uzbuuru minigun kurs tikai izskatas pec sniper?