[aod]Burner_Bank
Moderators: Moderatori, Servera administratori
- Musars[ADT]
- Rakstnieks
Re: [aod]Burner_Bank
Nu, bet Burner'am jau nav tāds kompis kā tev. Tākā to tu vari teikt tikai par savu datoru...
EDIT: ammm. oi druscinj pa vēlu uzrakstiju
EDIT: ammm. oi druscinj pa vēlu uzrakstiju
¿ʍʇɟ

After the 3rd grade it was all As
Fuck the 5th grade was the hard days
Detention and suspension was an always
By the time I made the high school it was the hall ways
Yeah that was the wish .. it was all pay
And we were all broke that?s when a lot broke
Fuck the 5th grade was the hard days
Detention and suspension was an always
By the time I made the high school it was the hall ways
Yeah that was the wish .. it was all pay
And we were all broke that?s when a lot broke
nevar mani karte redzeet? katad esmu pie bullet uz maajas un viena briidi pie saakuma var mani redzeet bet ne laba kvalitate tas bija video laika : o:12 (esmu redzams paari mustarda galvai
un dazos citos momentos

- Deliite[1337]
- euro
tas ir ari atkarigs no neta atruma man download 28kb/s,tapec man jus visi chitojat ar speed hack kad es braucu drag....
varbut vnk vinjam kaut kas zvanija pa skype vai kaut kads cits lags,vnk es nevaru noticet ka burners chito!!
varbut vnk vinjam kaut kas zvanija pa skype vai kaut kads cits lags,vnk es nevaru noticet ka burners chito!!

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Tā pat tālu, čalīt, tādā attālumā nedzirdēt neko, + redzēt arī[gTk]While wrote:nevar mani karte redzeet? katad esmu pie bullet uz maajas un viena briidi pie saakuma var mani redzeet bet ne laba kvalitate tas bija video laika : o:12 (esmu redzams paari mustarda galvaiun dazos citos momentos
Nu nezinu...
Nevaru saprast tikai kāpēc lai burner vsp čītotu ? Serverī un fōrumā viņš ir dabūjis pietiekami daudz un lai tgd vnk čītotu ? Nez nez... Itkā jau dīvaini ir bet neticu... + Tas ir Smile... Cik zinu smile ar burneru vislaik kašķējas ...
Nevaru saprast tikai kāpēc lai burner vsp čītotu ? Serverī un fōrumā viņš ir dabūjis pietiekami daudz un lai tgd vnk čītotu ? Nez nez... Itkā jau dīvaini ir bet neticu... + Tas ir Smile... Cik zinu smile ar burneru vislaik kašķējas ...
ZiiL Burners gribēja būt krutāks!! Ko viņam zaudēt?
Tagad nau runa par kašķēšanos vai vēl neizn ko bet par reāliem 4ītiem 
te vnk šitie te kas aiztāv viņu vnk visi lien .......
Bet nu labi !
Protams jau Burner būs gudrāks par visisiem uutt, un būs vnk labiņais

te vnk šitie te kas aiztāv viņu vnk visi lien .......
Bet nu labi !
Protams jau Burner būs gudrāks par visisiem uutt, un būs vnk labiņais

- Egotheist
- Nelabojams spameris
jus mani meginat sasmidinat? 
baltais tu gribi teikt ka man vajag chiitot lai kautkadu noobu kaa sm1le atvaktu? XD
pietam sm1le vislaik censas atrast kur man piepisties kops izmetu to loozeri no aod

baltais tu gribi teikt ka man vajag chiitot lai kautkadu noobu kaa sm1le atvaktu? XD
pietam sm1le vislaik censas atrast kur man piepisties kops izmetu to loozeri no aod
Vispār jau tā nau !
Vnk tas ir reāli !
es nesaprotu kas tur neticams, tur nau nekā uz4inīta utt !
Vnk Burner mēģina tagad attaisnoties !
Un man nau pret tevi iebildumi serveri !
Es vnk saku kā ir !
Un nevajag jau mētāt te gudro, un kruto !
Priekš kam tas ir vajadzīgs, izrādīties !
kai baigi es tevi smīdinu utt ! Tas viss ir .... !
Vnk tas ir reāli !
es nesaprotu kas tur neticams, tur nau nekā uz4inīta utt !
Vnk Burner mēģina tagad attaisnoties !
Un man nau pret tevi iebildumi serveri !

Es vnk saku kā ir !
Un nevajag jau mētāt te gudro, un kruto !
Priekš kam tas ir vajadzīgs, izrādīties !
kai baigi es tevi smīdinu utt ! Tas viss ir .... !
- Deliite[1337]
- euro
es domaju ka burneram nav jegas chitot,vinsh ta jau daudz ir sasniedzis serveri.....
es atceros ka kadreiz vinsh bija mazs un neredzams ka _WTF_ biedrs,bet tadu socialu kapumu pirmo reizi redzu.....
tapec diez vai tie bija chiti.......!
es atceros ka kadreiz vinsh bija mazs un neredzams ka _WTF_ biedrs,bet tadu socialu kapumu pirmo reizi redzu.....
tapec diez vai tie bija chiti.......!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- Egotheist
- Nelabojams spameris
hmm kartejo reizi noskatijos video un ieveroju kada atruma while lodes sitas pret sm1le moci
OPAA taadaa pasaa ka maneejaas! kaa tad taa? Pec tam kad while traapa man kamer es raustos vel 3 while lodes trapa sm1le mocim. Ja kartigi ieskatas to var mierigi pamanit.
dzin4 atlausos pielabot - nevis WTF bet WtF un tur ir liela atskiriiba.
OPAA taadaa pasaa ka maneejaas! kaa tad taa? Pec tam kad while traapa man kamer es raustos vel 3 while lodes trapa sm1le mocim. Ja kartigi ieskatas to var mierigi pamanit.
dzin4 atlausos pielabot - nevis WTF bet WtF un tur ir liela atskiriiba.
Last edited by Egotheist on 15 Dec 2008, 21:10, edited 1 time in total.
Sm1le atvaino, tu esi pilnīgs idio*s.. [Sen jau gribēju to pateikt par taviem visiem stulbajiem postiem]
--
Un lai nedabūtu wārnu kautko par tēmu..
Sm1le neviens te nevienam nelien dirsā... [Nevaru to pateikt par tevi]
Un burners tiešām ir daudz gudrāks par tevi....
Nezinu kā tu smile esi ticis tādā klanā kā titns, vērtēju tevi zemāk kā mzp, viņi vsmz nelien fōrumā ar stulbiem postiem...
Edit : ātri gan te tie posti iet :s...
--
Un lai nedabūtu wārnu kautko par tēmu..
Sm1le neviens te nevienam nelien dirsā... [Nevaru to pateikt par tevi]
Un burners tiešām ir daudz gudrāks par tevi....
Nezinu kā tu smile esi ticis tādā klanā kā titns, vērtēju tevi zemāk kā mzp, viņi vsmz nelien fōrumā ar stulbiem postiem...
Edit : ātri gan te tie posti iet :s...
ai nu labi kā gribat ! varat arī man neticēt !
Man veinalga ko Jūs domājat par mani, bet jus praktiski visi tagad aistāvat Burner !
Bet nu labi ! es vairs neko nerakstīšu vsp !
Man veinalga ko Jūs domājat par mani, bet jus praktiski visi tagad aistāvat Burner !
Bet nu labi ! es vairs neko nerakstīšu vsp !
burner, tu esi stūlbs. tas nevarēja būt paātrinājums, jo skaņa nebija paātrināt, to katrs idiots var saklausīt un kustējās viss arī normālā ātrumā, bet šajā gadījumā tas bija bugs. pats šādu bugu arī esmu pieredzējis RPG DM.