Vai juus uzskatat ka BoxG pastaav hierarhija?

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

Vai jums skiet ka BoxG pastaav hierarhija?

Jaa
16
41%
Nee
3
8%
WTF is hierarhija?
20
51%

Total votes: 39

[AoD]Aleksis
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Re: Vai juus uzskatat ka BoxG pastaav hierarhija?

Post by [AoD]Aleksis »

savu tu arī saņemsi, to tu godam nopelniji. te sarakstās tikai par un ap boxg, bet parādijies TU un sāki runāt galīgi ārpus tēmas. kā nekā ''Vai jūs uzskatāt vai BoxG pastāv hierarhija''
Image
Mattew
Jauniņais
Jauniņais

Post by Mattew »

Tavs apburtais loks nestrādā... Visi, kas sāk spēlēt OL tur arī paliek ;)
Ja nu vienīgais, kāds no kastes viņus nepasauc spēlēt tur, kas notiek ļoti bieži. Es par kasti arī uzzināju tieši no saviem draugiem. No tnx them about it. Kaut gan visinteresantākais ir tas, ka BoxG uzskatīja, ka OL nav nekāds konkurents... Bet redz, ka Emīliņš tgd bez spēlētājiem paliek. :D)

Burn - ak nu beidz līst kastes spēlētājiem dirsā ja? Kāda tev ir attieksme OL serverī pret kasti un kāda tev ir BoxG forumā... hmmm divkosīc*.
Un principā mans plāns bija vnk uzrakstīt kko Jannkam publiski, lai viņš to redz. Un pēc Fausta uzdrošināšanās padomāju kāpēc gan nē.
The old fucker Joker ^^
[AoD]Aleksis
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Aleksis »

vēl vienīgais ko varu pateikt par tavu OL, ir tas ka admini tur nekā nedara, kad tur sākas lielā lamāšanās, admini neizmanto komandas, bet paši piedalās (PUNKTS)
Image
Dorifto[DC]
Censoņa
Censoņa

Post by Dorifto[DC] »

jūs tikai pārņemat lielāko daļu p.oke,ja jūs būtu savākuši tikai sakarīgos spēlētājus piemēram Jannku,ko tu piemēram nodirs pats,tad mēs sāktu uztraukties. un vakaros boxg ir tiešām daudz spēlētāju,jums dienas vidū sēž tikai p.okemoni vien.. (cool)
Image
[fate.lv]RXTS
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [fate.lv]RXTS »

Piebildīšu tikai to, ka tiktikko biju iegājis tajā mēslā, nospawnojos pie /cardealer, paņēmu Tow truck, un devos uz air3. Pa ceļam man uzbruka 3 spēlētāji ar Drive-By, kad tiku līdz air3, tur mani sagaidīja ~4 spēlētāji ūber saķīlētos autiņos, bet tad visi paķēra jetpack un metās virsū kā apsēsti - tākā šitlaw=paradise for puķumōns.

EDIT: Jup, piekrītu Jogijx- jums ap 12:00- 14:00 serveri ir pilns, jo no skolas pārrodas 1.-6. klases skolnieki, kuri lielākā daļa, nesaku, ka visi ir puķumoni - neredzu ar ko tur lielīties!
Last edited by [fate.lv]RXTS on 18 Dec 2008, 15:46, edited 1 time in total.
  • Image
Egotheist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Egotheist »

Mana attieksme?
Kada zina mana attieksme mainas? Es kaut viena vieta esmu nodirsis BoxG serveri?
Labi esmu nodirsis konkretus speletajus, ko es daru arii te. Mana attieksme BoxG pret outla un Outla pret BoxG nemainas.

P.S. amish nevejadzeja vinu nobanot - uz to arii vins bija cerejis.
Locked