nuu jaa

Ja vēlies palīdzēt mums mūsu projektā ar administrēšanu serverī, ieskaties šeit.

Moderator: Moderatori

Locked
matrix123
Jauniņais
Jauniņais

nuu jaa

Post by matrix123 »

1.Tavs īstais vārds.Ivo.
2.Tavs pašreizējais vecums.Pirmaja reiza samelojos kad rakstiju pieteikumu.Tagad pilni 15, tulit pec 3 nedeljam 16
3.Tava pieredze "adminēšanā". (kādos serveros esi bijis admins(tikai nosaukumu bez precīza linka), kādās web lapās u.t.t.)vecaja GM biju 5 lvl admins,ir bijis ari iespeja but sudlawa admins,bet to neizmantoju
4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu.es parasti nesudzu!bet vajadzetu.
5.Kāds mums būs labums no tevis?aktivi liktu mute,jo daudzi nespej turet muti,parasti kad kaut kas tads notiek,es uzreiz bauroju lai kads uzliek mute,bet biezhi nav neviena admina,biezhi ir bijis ka zinoju kadam adminam ka kads chito,vai dara kaut ko pret likumigu,visu iepriekshejo menesi taisiju turniru vakardienai,varu palidzet ari turniru veidoshana vai vnk jaunu vietu izveide
6.Cik bieži spēlē SA-MP. pedeja laika palika mazak,jo mamma apgriezh skabekli datora izmantoshanai,bet drizuma sachinishu sava veco datoru tad vareshu biezhak but on,bet pedeja laika ar partraukumiem kamer esmu NS ap 4-6 h
7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī.Ziemassvetkos bus 1 ar pusi gads,speleju aptuveni no 24-26 junija 2007 gada varbut bik velak,isti neatceros precizus datumus
8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki.FOXG un tagatejais matrix123.
9.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu)Tatad dzivoju netalu no Rigas,dzivoju ar mammu un teti.Vasara biju Norvegija nopelniju lielu piki,no pirku kalninieku par 800 ls,nopirku datoru pa 1000 ls,pirmstam iztereju 226 ls uz MU,pirms braukshsnas uz Norvegiju aktivi braukaju ar BMX,pirms braukshanas uz Norvegiju pedejais triks ko iemacijos bija Transfers vai kaut ka ta,atbraukdas uz Latviju nopirku pocketbike,kopa man ir 4 pocket bike 1 nodedzinaju 1 pardevu draugam 2 braukashanai/rezerves daljam,biezhi mani mamma izdzen ara,tad gulju pie radiatoriem,dazhreiz aizraujos ar alkoholu,bishku aizraujos ar ari pipeshanu,mana iesauka radas skola,kad klases biedri saka saukat par fox,ar laiku par FOXG,patik meitenes. macos samp visadas fichas ka ari jau no vasaras taisu viskaut ko Photoshopa,dazhkart aizraujos ar RPG un tanku,bet tas ir reti,vienreiz jau SEC aizradija ka nevajag ta parspilet,bet man vnk gribejas nonemt stresu kas bija uzkrats nedeljas laika,citi droc*i-citi brauka ar tanku,ok neesu pro shaushana,parasti kad SEC vai kads cits pro tuvuma ir apmeram(skrienu,mirstu,skrienu,mirstu,skrienu,skrienu,mirstu) agrak patik drive by,bet tagad meginu atmest,vnk saprotu ta spele tie kuri nemak normali spelet(pokaz style).Tas laikam viss... A ne tomer ne,tagad aizraujos ar rakeshu taisishanu,ka ari ar dumenju,visu iemacijos kimijas stundas,tapec nevajag teikt ka kimija sux,nesen uzspdzinaju virtuvi,tagad ar draugiem taisu Prison Break parodiju,drizuma bus gatavs,pagaidam ir tikai 2 nesekmigi priekshmeti.Vakardienas turnirs laikam izgazas, Jannka Style:"FAIL,OWNED,UBER MEGA FAIL,^^,^-^,l33t h4x laikam visi tavi izteicieni.
Tas Laikam viss!
PALDIES PAR UZMANIBU
esmu reals chalis!!
Kichyss
Servera admins
Servera admins

Re: nuu jaa

Post by Kichyss »

Kas tu pa idiotu? (poh ja warn būs)
Tagad nokopējis no dzin4ega
_

Re: nuu jaa