banka !
Moderator: Moderatori
banka !
paldies par to ka realizejat musu domau par IPASHUMIEM ... PALDIES!
bet lieta tada - par cik ir ipashumi un tagad gandriz katram ir BIG MONEY varetu ierikot BANKU sistemu kur var ieseivot noteiku naudas summu. Vnk vakar ari iegadahos divus IPASHUMUS un man bija nauda kadi 400 000 un mani izkikoja par kaut kadu MONEY HACK. un visu pazaudeju. Bet ja butu banka tad nauda saglabatos. Ko jus domajat ?
bet lieta tada - par cik ir ipashumi un tagad gandriz katram ir BIG MONEY varetu ierikot BANKU sistemu kur var ieseivot noteiku naudas summu. Vnk vakar ari iegadahos divus IPASHUMUS un man bija nauda kadi 400 000 un mani izkikoja par kaut kadu MONEY HACK. un visu pazaudeju. Bet ja butu banka tad nauda saglabatos. Ko jus domajat ?
Re: banka !
Vaitad pie servera ultimate bankas nevar arī noguldīt ?
- [AoD]enternal
- Censoņa
REC !
cik esmu redzejis daudziem metas tas money hack un jaa evanti ari izmeta, bet moneyhack 100% zinu ka nebija!
cik esmu redzejis daudziem metas tas money hack un jaa evanti ari izmeta, bet moneyhack 100% zinu ka nebija!

mhm, man jau ar patiktu, jo man ta banka kas pieder Burner_Bank nepatīk 
Gribētu kā citos serveros tādas bankas ! ( būtu jau ļoti ideāli ) !
Šī jau ir laba doma, bet diezvai piekritīs !

Gribētu kā citos serveros tādas bankas ! ( būtu jau ļoti ideāli ) !

Šī jau ir laba doma, bet diezvai piekritīs !
- Deliite[1337]
- euro
kadreiz bija banka,bet vairs nav,butu jauki ja butu banka,mani vel nav izmetushi par MH,kaut vai visu nakti sedeju afk,bet butu labi ja butu tada iespeja!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- [AoD]KiLLeRss
- Censoņa
būtu ļoti labi jo man tagad ļoti besī tas ac ar savu money hack pazaudēju 860 k deļ viņa.. moš var kautka izņemt to money hack 

-
- Nelabojams spameris
Ja tu izņemsi MH, tad visi speles ar MH un dabus uzreiz levelus[AoD]KiLLeRss wrote:būtu ļoti labi jo man tagad ļoti besī tas ac ar savu money hack pazaudēju 860 k deļ viņa.. moš var kautka izņemt to money hack

- [AoD]KiLLeRss
- Censoņa
cool, nu bet es par to iznemsanu pajokoju tik
nu par to banku butu laba ideja 

[AoD]KiLLeRss wrote:būtu ļoti labi jo man tagad ļoti besī tas ac ar savu money hack pazaudēju 860 k deļ viņa.. moš var kautka izņemt to money hack
mhm, šitas 4ista bija labs joxs

Būtu jau labi

Rec
Pašam nav bijis kad izmet ārā , bet vnk arī tā riskanti visu laiku staigāt ar lielu summu. Tapēc vajag banku.
Pašam nav bijis kad izmet ārā , bet vnk arī tā riskanti visu laiku staigāt ar lielu summu. Tapēc vajag banku.
- SPOZHAIS!!![1337]
- Nelabojams spameris
Nedaudz padomāju par šo ieteikumu, pagaidām sataisīju tā, ja tevi kaut kā nebūt gļuka dēļ izmet no servera, tad nevis tev uzliekas nauda 0, bet iepriekšējā nauda, kas ir aizsūtīta uz DB, piemēram, ar /sstats komandu vai ar /q.
Piemērs:
Ienāku laimīgs ar 9000$ serverī, spēlēju, spēlēju, izmet par MH, kad man ir 15000$ sakrāti, tad nākot atpakaļ būs nevis 0$, bet 9000$.
BTW, par MoneyHack met tos, kuriem ir naudas čīti.
P.S. Šī sistēma būs pie versijas 2.3.1, sekojiet līdz!
Piemērs:
Ienāku laimīgs ar 9000$ serverī, spēlēju, spēlēju, izmet par MH, kad man ir 15000$ sakrāti, tad nākot atpakaļ būs nevis 0$, bet 9000$.
BTW, par MoneyHack met tos, kuriem ir naudas čīti.

P.S. Šī sistēma būs pie versijas 2.3.1, sekojiet līdz!
- [AoD]KiLLeRss
- Censoņa
jā bet tu domā kad mani izmeta ara ac par money hack man bija naudas hack ? ja man butu es neexportetu mahas un nepirktu property es pat nezinu kur hack var noladet bet man tas pat neinterese..
karo4 reali ja izmetis par money hack /sstats paliks vismaz
karo4 reali ja izmetis par money hack /sstats paliks vismaz

-
- Nelabojams spameris
faultless wrote:Pašam nav bijis kad izmet ārā , bet vnk arī tā riskanti visu laiku staigāt ar lielu summu. Tapēc vajag banku.
Tam vajag nevis banku bet regulāri jātaisa /sstats!
Es vēl nekad mūžā nēsmu ticis izmests par MH (izņemot uz test versijas, jo tur mēģināju apiet MHAC) tapēc esmu neitrāli...