tātad, par prieku sev, jaunajam gadam, un varbūt dažiem boxg spēlētājiem kam mani video patīk uztaisīju savu 4 stunt moviju, šoreiz failerā http://edge.filer.lv/filmeeshana_boxg/f ... 01.wmv.htm
ieliku failerā jo youtube piesējās par muziku, un citu dziesmu negribēju likt, tādēļ izmēģināju ielikt šitajā JŪSU IEVERĪBAI, tiem kam nepatīk mans dators neskatieties, pats zinu ka lagains!
P.S.
pēc paša domām manliekas ka atkal esmu pārsitis savus iepriekšejos lēkāšanas moviejus, un šitas man patīk vislabāk, kā ar jums? Visa pārējā vajadzīgā informācija ir filmas beigās!
EDIT: aizmirsu pateikt Laimīgu jauno gadu!
aha, man ar tā dziesma nevisai, nau pieskaņoti, pec manām domām, stunti ir tadi .... redzēti jau ! Ja būtu kautkas mazliet labāks nu tad liktu 8/10 , bet tā likšu kā pārējie 6/10
Sm1Le[TITNS] wrote:aha, man ar tā dziesma nevisai, nau pieskaņoti, pec manām domām, stunti ir tadi .... redzēti jau ! Ja būtu kautkas mazliet labāks nu tad liktu 8/10 , bet tā likšu kā pārējie 6/10
Teiksu godiigi kad skatiijos un nebija garlaiciigi. Vieniigais kas man nepatika ir lagi,vairakas reizes stunt viena un taja pasa vieta un veel pars mazi siikumi.