EdGe stunt movie 4
Moderator: Moderatori
- SPOZHAIS!!![1337]
- Nelabojams spameris
Re: EdGe stunt movie 4
wipī
es vienkārši ieliku stuntus kur lecu vienā un tajā pašā vietā, tikai savādākā veidā, ar savādāku piezemēšanos, tāpatās bija arī Harchas transitions period...
es vienkārši ieliku stuntus kur lecu vienā un tajā pašā vietā, tikai savādākā veidā, ar savādāku piezemēšanos, tāpatās bija arī Harchas transitions period...

-
- Censoņa
Kas tie tādi "parastie stuni"?[AoD]battery wrote:Melnbalts, tad pēkšņi paliek krāsains.
Daudz stunti uzņemti vienā un tai pašā vietā.
Nakts un pēc tam diena.
Parastie stunti daudz.
5/10
Skatoties video, skaitīju stuntu daudzumu, sanāca kaut kur pie 3.
RaVeN_EdGe wrote:melnbalts un kraasains, taa tam jaabuut, to sauc par editu...
Un edits man nepatika. Ja tu (EdGe) izmantotu Sony Vegas, tad varētu uztaisīt pārēju, nevis tādu lēcienu.
Gaume katram sava, taču var redzēt, ka EdGe ir ieciklējies uz Skillet.RaVeN_EdGe wrote:nesapratu....Sm1Le[TITNS] wrote:aha, man ar tā dziesma nevisai, nau pieskaņoti, pec manām domām, stunti ir tadi .... redzēti jau ! Ja būtu kautkas mazliet labāks nu tad liktu 8/10 , bet tā likšu kā pārējie 6/10
Par dziesmu jau uzrakstīju (man pašam daudz labāk patika dziesmas versija no "Comatose Comes Alive" koncerta (tātad dzīvā versija).RxTs_dTb wrote:Man patika!
Progress jūtamsJa vēl tev būtu jaudīgāka bundža, tad nebūtu tie lagi un būti sjuper!
Dziesmas gan man likās fū pē kaka..
Nu diemžēl dēļ dziesmas, un lagiem 7,5/10
Nedomāju viss, man bija vieni un tie paši vnk savādāk nofilmēti (2 vietās gan to īsti nevarēja saprast).RaVeN_EdGe wrote:wipī
3/10 (jau labāk), lagi, kopumā joprojām sūdīgi.
- SPOZHAIS!!![1337]
- Nelabojams spameris
prikols jau tāds, kad viņš ar teim lagiem tiek tajās stunt vietas
!
tāpēc jau tādi lagz ir domāti !
( JOX )

tāpēc jau tādi lagz ir domāti !

- SPOZHAIS!!![1337]
- Nelabojams spameris
-
- Censoņa
1. Izmanto Sony Vegas, jo tur tādu debīlu efektu nav.
2. Palasi iepriekšējos tavu "stunt video" komentos, lai uzzinātu kas ir stunts.
2. Palasi iepriekšējos tavu "stunt video" komentos, lai uzzinātu kas ir stunts.
Nu taads stunti patika muuzika videeja edits man nepatika bik lagoja =
7/10
7/10
zheel :S
-
- Rakstnieks
Pastijos.. Vēl esu skatijies citus tavus stunt mazos klipiņus un nu salīdzinot ar šito vismaz ir krietni labāk un nebija garlaicīgi
Malacis... 7/10
Malacis... 7/10
- Deliite[1337]
- euro
hmm,atzishos,es paskatijos pirmas 15 sekundes,un sapratu ka nav jegas ladzinat manu netu delj shi video....
kaut kadi visi stunti ne tadi neshadi,parasti ir kads bridis pirms leciena ne parak garsh neparak iss,tev bija vnk putra,tas ir tikai manas domas,ieej utube un paskaties stuntus varbut kaut ko iemacisies,shiet pat boxg ir mums daudzi pro stunteri,vari paskatities vinju video....
tad sapratisi ka shitadas lietas daras....
atteikshos no atzimes likshanas jo tur vienkarshi nav par ko likt...
un vel es pat labak ar savam nubiskajam zinashanam Sony Vegas varetu labak noeditot.... Pat ar windows movie maker!
kaut kadi visi stunti ne tadi neshadi,parasti ir kads bridis pirms leciena ne parak garsh neparak iss,tev bija vnk putra,tas ir tikai manas domas,ieej utube un paskaties stuntus varbut kaut ko iemacisies,shiet pat boxg ir mums daudzi pro stunteri,vari paskatities vinju video....
tad sapratisi ka shitadas lietas daras....
atteikshos no atzimes likshanas jo tur vienkarshi nav par ko likt...
un vel es pat labak ar savam nubiskajam zinashanam Sony Vegas varetu labak noeditot.... Pat ar windows movie maker!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.