es tada braucu vasara,vnk bikses pieslapinaju bik bik,pirmo reizi muzha man shita bija bails!
nu bija bik bik dazhas piles,bet shito es negad neaizmirsishu un nemeginashu ari vairak!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
tada shtele bija pie Elkor Plazas vienu bridi,ta ta vispar jabrauc uz citam valstim,sho vasar kad biju Norvegija izproveju,un pagaisho vasar kad biju St. Peterburga tur man bija bails meginat tur es aizgaju uz milzigu briva kritiena torni,bet aizpagaish vasar biju Maskava tur atkal braucu ar arpratigi vemjamie Amerikanju Kalninjiem,jabrauc uz citam valstim,tur bus kvalitate un droshiba!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
biju Palanga pagaish vasar tur itka neko neredzeju,varbut vajadzeja pameklet!
vienigais ko tur bija ko redzet Delfinarijs!
wowo es ari ta domaju jo es tur biju tur vairak ka muzeji nebija!