2.Tavs pašreizējais vecums. 13
3.Tava pieredze "adminēšanā". (kādos serveros esi bijis admins(tikai nosaukumu bez precīza linka), kādās web lapās u.t.t.) pieredze man ir jo kad esmu serveri var teikt vienmer ir kads admins un tapec es macos no vinjiem adminet un ta luk admins esmu bijis sūdlaw serveri ar 6lvl un saja boxg serveri biju pagaisgad bet sogad vairs nesmu tps gribetu klut atkal par adminu!
4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu. neesmu izveidojis nevienu sudzibu jo man neviens neko ipasu naw teicis ne darijis,jo visi speletaji ir diezgan sakarigi un normali it ipasi admini!
5.Kāds mums būs labums no tevis? biezi esmu online un ari zinu kad kas jaliek!busu ljoti izpalidzigs ja busu admins bet tads jau esmu ari tagat.
6.Cik bieži spēlē SA-MP. nu diena kadas 3h-5 vai 6h.
7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī. kadus 3 jeb 4 menesus
8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki. FOXG, un tagatejais FOXG[BVG] bet domaju pariet uz TITNS.
9.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu). es dejoju tectonic diezgan labi man ta skiet. un vel braucu ar moci kurs man ir to daru biezi bet it ipasi vasara jo vasara es braucu uz lielajam trasem braukat ar chomiem.Bet runajot par sa-mp tad sa-mp biezi kadam izpalidzu tur man ir diezgan daudz draugu kuri izpalidz man un es ari viniem. ceru ka pienemsiet mani.