un runaajot par iepriekssejo reiz kad hacoju.. taa nebija cheetoshana.. es vnk atradu veidu kaa iekluut bunkuraa un nozagt masiinu.. takšto nekaada cheetosana te nenotiek !!!
Vaitad tiešā nevar man noņēmt banu un ļaut spēlēt. cilvēki labojaas un es ar labossos P.S (es neko pretlikumiigu pret servera noteikumiem nedariiju ! )
tas vnk bija kautkaads gljuks. .. !!! cik var jums staastiit ka es nekaa slikta, nekaadus cheetus nelietoju.. !!! moss juus pasi liotojat !!! zb
sryy bet- juus stulbi esat vai kaa. ???cik var teikt ka man nebija čīti
un otrkaart es vairs neielauziissos bunkuros, es to sapratu peec taas pirmas reizes ka mani izbanoja.. es vairaak neveelos iet bunkuraa.. !!!!
Man nebi čiti !!! Varbuut tas pats smile kautko izdariija man un tad paraadiija ka es cipa čītoju !!!!
taa tik ir naudas kāšana !!! jums ir tik gruuti man atļaut speeleet vienaa serverii ar saveejiem..
Juus prosta ! ja nav smadzeņu, tad nebuus. vnk jums vaig tik kaadu pačākareet ! un taa cereeju sodien paspeeleet,piedaliities turniiraa.. bet nee.. vienam otram nav smadzeņu !!
par kādu čītošanu lol !! tu laikam esi .. jo es nekaadu čītus nelietoju.. es nezunu ko juus toreiz redzeejaa.. kas ar mani notika jo tu pats pieseejies man un prasiiji vai gribi banu ( cipa teelojot baigi kruto ! ) Kautgan es vnk braukaaju apkaart ap lidostu.. moss tu pats čīto
P.S es nekad neesmu čītojis !!!! Ez nezinu kaa un ko juus toreiz redzeejaat.. bet tu smile vareeji vsp pateikt ka visi redzeeja.. kapee tikai 2vi redzeeja ka es itkaa ciitoju !??
mhm, tu vispar nebraukāji pa lidostu tu stāvēji pie tele un tur pačītoja ar hp hack un to s0beitu vai vēl sazin kas tev tur bija !
To jau pat redzēja Battery, un laikam arī viss !
Tu to nepierādīsi, ka tu nečitoji, vienīgā iespēja unban ar sms palīdzību !
Turnīra ip : SAMP.BoxG.LV:5555
Mēs neapčakarējam citus!
Vnk, Sm1le redzēja, ka tu tā divaini griezies, pateica man lai paspeco, paspecoju ieraudziju kad tu lieto s0beitu un hp hack un nobanoju!