Tie jaunau čīti pa ko UNBAN nedod
Ja cilvēks grib spēlēt šajā serverī vēl, lai tomēr sazinās ar Giboksu vai Svimpi, un UNBAN nopēr, unban jau nedod praktiski pa čītiem, un ir varbūt citi iemesli daži kapēc vēl nedod, bet šajā gadījumā, UNBAN var nopirkt, vismaz es tā domāju
Giboks un Svimpis ir galvenie serverā, ej uz Pub čatu ( skype ) un prasi Tur viņš būs ! gan jau Giboks pats sazināsies, kad būs laiks ! ( ja vispār to darīs ) bet labāk jau būtu ja tu ziņu atrastu, vnk ej uz Skype un vso !
04d - apbrīnoju tādus cilvēkus kā tu! Tādu tiešām nav daudz. Lielākā daļa BoxG spēlējošo cilvēku sen jau būtu sākuši spļaut ārā to pašu, ko Terrors23, varbūt pat vēl vairāk!
Par to vilkšanu uz zoba - domāju, ka 04d viņu speciāli provacēja, lai šitas mērglis par tik tupiem vārdiem arī dabu BANu! Ja man būtu labs garastāvoklis, es noteikti darītu to pašu, ja nē vienkārši viņu izkikotu... Par cik tev nav šādas iespējas tu rīkojies pareizi, jo ja sāktu viņam dirst pretīm, pats jau arī kautkādu sodiņu dabūtu!
Šitiem lielajiem mutes brāķētājiem es domāju nevajadzētu nekādus UNBAN, ja nu vienīgi par kādu pieckāršotu cenu!
Nu jā
Ja viņš prasītu piemēram Giboksas, es Giboksa vietā pateiktu 3 Ls vai pat vairāk, bet nu ar 3 Ls 4ista pietiek !
Nu un ja būtu nākamreiz BAN jau par to pašu, tad UNBAN čista neliktu