dzintar tew ir taisniba. Un nakaamaa reize buus , godmanis zinjaas teica ka nekaadi taadi pasaakumi nebuss utt. . viss buus, un kaa veel. Blja es labparaat arii butu gajs padauzijs logus, agraak maajas bija viss ko veelejos , bet tagat tikai galvanais... !!! ... Un runaajjot par protesteetaajiem ... Kaa jus domajaat, vai pencionaari vareetu skriet, mest ar kiegeljiem??? Un kaa juus domaajaat vinji gribeetu to??? es uz skatu ka vinnji gribeetu, pameeginiet juus izdziivot ar pencionaraaa pensiju, un veel zaaleem, njemot veeraaa ka zaaleem cena celjas, partikai celjas, bet pensijas paliek!!!! Labi ir tiem pensionaariem kas veel var psatradaat, bet cik tad ilgi vinji veel varees stradat?

takaa godmani buus veeel... un tu pats savos suudos sapiisies. Ja es pareizi atceros tu benziinu nogriezi

ta ka tu buusi saemaa un tew pa logiem blieziis, un menti nebrauks sakot ka nav benziina , oj veciit, ta tu sapratisi kas ir D*rsa un kaa jutas tauta.
EDIT : aa un visp valdiibu vajadzeetu nezin ko izdariit... latvijaa piedzima mazs pusiitis kuram ir slimiiba kuru nearsteejot vinsh mirs leenaa mokoshaa naavee. Lai dziivotu vinjam vajag zaales par 80000ls (astonjdesmit tuukstosiem) un pasaullee ir tikai 4000 sadu bernu, un muusu valdiiba ''taupiibas rezhiima'' nedos naudu. B*a pa juusu tauppiibas rezhiimu runaajot, mosh lai tie ''gudrie'' viiri nebrauc apmaksaatos atvaljinaajumos uz nezin kaadam valstiim par nezin cik desmitiem tukstosu latu!!! besij pilniigi arraaa, tiem kam vajag netiek!!!!!