furijs saka braukt neparko virsu laikam vinam gruta berniba http://www.bildites.lv/images/7ngm9vrimdvvm8mq5xnh.png
te skrins varat paskatities vins pa pm to rakstija
ja visi sudzas tad es ari sudzesos par katru sikumu
man ir vel skrini ja vaig vel
es nu tocna nedirsos jo tiko tikai tiku no bana vala man vairs nevaig vins pats nenoka saka, jus sakat pa sito nav bans kapec tad mani banoja ta nav godigi noteikumi visiem vienadi sita neiet krasta galigi ne ko jus aizstavat to suni pareizi jusu comaks
pat pec vina rakstita var saprast to ka tu vinu esi izprovicejis. Atradis baigi zelta bedri: banosanu par lamasanos. Ej tu nost cik tu gudrs. Tikai neaizmirsti ka admini, ja stipri gribes, var apskatities to ko tu esi rakstijis pirms tam.
nu lai admini skatas es nesu neko teicis tas tocna un tu burner aplauzisies uz vietas usprasi giboks nesu es neko teicis vari parbaudit tam sunim vajag ban
ja jajav jus visi sudzat kapec es nedrikstetu sudzet bernini
stukaci jus pedejie
5. Nerakstīt divus ierakstus vienā tēmā pēc kārtas, izmantot pogu "Labot" virs uzrakstītā teksta. Drīkst ierakstīt jaunu ierakstu aiz sava teksta, ja ir pagājušas divas dienas.
Es neizstāvu to 'furiju',bet saku ka nevajag taisīt sūdzību. Kā jau teicu vareji pateikt kādam adminam kas bija serverī.
Ja tagad katrus kuram uzdirsīs ar pārs rupjiem vārdiem,ies foruma un taisī sūdzību,tad sadaļa 'Nosūdzi kādu!' būs pārpildīta ar nevajadzīgiem topikiem.
moshka taa arii vinjsh tev saaka dirst virsuu. ka tu visu laiku vinju pa suni saukaa. es pat teikshu ka ja tu suudziibu raksti par lamuvaardiem un ceri vinjam ban, tad tev par apsaukashanos to pashu vaidzetu. taakaa pievaldi muti pats!
Un vel kas. lieto pieturzimes lai varetu saprast ko tu saki, savaadaak viss vienaa teikumaa un neko saprast nevar.
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/