13. Janvāris

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

Giboxlox
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Re: 13. Janvāris

Post by Giboxlox »

Dzin4egs[TITNS] wrote: saktos blje pilsonju karsh tad visi redzetu kas un ka,te pusei nav vairak par 11 gadiem un neko isti nesaprot kas notiek valsti,galvenais ir PC
uznāca smiekli. par krīzi nesūdzos,darba nav,problēmu nav.

zini ko,ja tevis nebūtu,tad tavai mammai būtu vairāk naudas. par to tu esi padomājis? valdības sistēma ir dažāda,piemēram ķīnā ja ir kkur 1 bērns,maksā daudz,ja 3-4 tad vispār nemaksā tikai dēļ pārapdzīvotības.

pie mums ir tieši otrādi,lai gan tieši to naudu varētu izmantot kam citam nevis tādu kā tu barošanai. ja tu esi vienīgais bērns ģimenē,tad diez vai jūs vispār kko dabūjat šajos krīzes laikos.

nebūtu tevis,nebūtu naudiņa aizplūdusi liekēdim. so what? tu gribi dzīvot,bet izraisi problēmas. tieši to var teikt par saeimu kas tagad atrodas saeimas mājelē vai vispār kkur aizlaidušies un atpūšas.

tikpat tava māte pret tevi var protestēt jo tu esi liekēdis. un pārējie pret saeimu. tu ar saeimu vari būt līdzīgās situācijās,tikai mammas sirdsapziņa par stipru.

ja ievēlēsim nākošo saeimu,domā ka būs labāk?

piemēram,mamma tevi izraidīs no mājām un pēc tam dzemdēs vēl sīko,varbūt pat dvīņus un ko tad? tieši tāda pati situācija.
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

bljed vinja sanema 200 ls PIRMS TAUPIBAS rezhime,tev laikam 10 gadi un tu uz veikalu neej,viss ir padardzinajies par 50-80 santimiem!
es uz rigu kadreiz vareju aizbraukt par 50 sant,tagad par 90!
tik kruta cenas kap,algas krit,nu ja tev jau tetis,mate ir kas tev var pabarot un nodrishinat ar san andreasu,vairak nevajag! (finger)
mana mamma strada no 10 rita lidz 10 vakara par kaut kadiem grashiem,bet tie pidari brauka taupibas redzima pa tautas apmaksatiem atvaljinajumiem,vienreiz tautai ir kaut kas jadara nevis jasezh rokas salikushi,vai vnk aiziet padziedat.
Atlaidisim saeimu,ieveles citus cilvekus tie atkal zags!
vajag savadak ievelet valdibu,nevis kaut kadas zaglju bandas(partijas) bet atsevishkus cilvekus!
Deretu biezham shitadus vandaljinus taisit lai vadiba padomatu kapec shita notiek,un vispar vienreiz jau GooDMan bija pie valdibas un viss tad ari bija drisa!
tagat ATKAL :(|
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Giboxlox
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Giboxlox »

ar sabiedrisko transportu nebraucu. veikalos pats esmu pamanījis paaugstinājumus. padomā par to ko es tev uzrakstīju.

nākošā saeima darīs to pašu ko tagadējā.
Egotheist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Egotheist »

dzin4eg. Vot nogazisim saeimu. Ko liksim vieta? Mosh tos urlas kas demoleja vecrigu? Tevi? Tavu mammu? Kurs liedz kadam "labinajam" iet iesaistities partijas. Tu dirs par tiem kas sez majas un prato. Un ko sabiedribas labaa izdara tie kas piekauj policistus, kas jau ta strada par minimalajam algam. Ko vini dod izlaupot citu cilveku ipasumu? Cilveku, kas saja dranka valsti ir pasi saviem spekiem nopelnijusi naudinu. Vini bija vienoti sava debilisma. Ar to ari varu vinus apsveikt. Tu runa par 10 gadigajiem saja foruma. Pec taviem tekstiem izskatas ka pats neesi apr tiem vecaks. Mosh parvacies uz Iriju? Tur krizes nav, doma? Piedod man, bet ir un ka vel. Es esmu sarunajies un sarakstijies ar citu valstu iedzivotajiem. Stastiju kadam griekim par situaciju Latvija. Uzmini ko vins teica! Latvija politika ir galigi garam? Neuzmineji. Vins teica, cik lieliski te rupejoties par izglitibu. Vinam ir 40 gadi. Vinam ir 3 berni. Vienam bernam vins iztere ~500 dolarus menesi izglitibai. Labi nepaaugstinasim nodoklus. Ka tev skiet, kas no tiem nodokliem dzivo? Politiki vien? Davai visa valsts parstajam maksat nodoklus. Baigi sabiezesim ne? Yeah iztiksim bez medicinas aprupes, ja maja degs, pohui. nodzesisim ar savam harcham. Pa ielam staigasi ar asaru gazes baloninu, jo slepkavibas bus biezakas, ka sobrid zadzibas. Davai atlaizam saeimu! Liekam vinu vieta saskanas centru! A mosh, tad labak uzreiz ieklaujam Latviju krievijas sastava?
EaXer
Jauniņais
Jauniņais

...........

Post by EaXer »

es sitam visam prikolam uzsplauju!

vnk naw ko lieki satraukties, cik ilgi tad ta suda krise buss nedzivosim taks visu muzhu bailes ka mumu senci paliks nabagi, viss paliks dargaks!

manas domas ir tadas: ka ar laiku viss nostasies savas sliedes lai nu cik viss bus dargs un valdiba arii nekur nepazudis, jo ka tad mes bez tiem resnajiem opishiem izttiksim, tikunat vajdzes kadus kas atbild par visu!

(tas ir tikai manas domas!)
Image
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

nu tev 12 gadi tev ari nav par ko uztraukties!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
EaXer
Jauniņais
Jauniņais

.....

Post by EaXer »

Dzin4egs[TITNS] wrote:nu tev 12 gadi tev ari nav par ko uztraukties!
ja nezini neruna!
Image
Aureora
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Aureora »

Nu protams kas tad viņiem, viņiem alga ir pietiekama, viņi jau nesūzas :)
VNK tas ir jau apnicis cilvēkiem ! UN to vajag darīt varbūt saprastīs, bet varbūt arī ne !

Mani 2 klases biedri bija aizbraukuši ap 6 vakarā, netikā iekšā pulī :D
PSC ! kautkāds murgs !
Egotheist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Egotheist »

dzin4 iesaku tev ieiet palasit sarunas ieks gta outla foruma.
Varbut kautkas aizvilks. Saprotu, ka tev un tavai mammai ir gruti, bet tas nenozime ka var iet dedzinat vecrigu, un sist policistus, kas jau ta strada par minimalajam algam. Un kur nav krizes? Doma ja nomainisies saeima un godmana vieta naks saskanas centrs vai JL krize beigsies? Visi grudis sev kabatas tikpat loti, tikai tagad bus citi grudeji.
[fate.lv]RXTS
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [fate.lv]RXTS »

Man patika :DD
Vismaz bija ko skatīties!
  • Image
Aureora
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Aureora »

Kāds tur šņabis :D
Galvenais viņiem bija valdību nogāzt un pārējo !
Lai "KRIZES" beidzas xD xD

Tev mo6ka tur tikai VODKA in teresē :D
[AoD]KiLLeRss
Censoņa
Censoņa

Post by [AoD]KiLLeRss »

njaa velviens iemesls kapēc Latvija ir labākā :D bet stulbais godmanis un tie parējie samazina algas un vēl ceļ bibliotēkas utt par dārgu cenu psc.. (headbang) (headbang) (headbang) (headbang) (headbang) (headbang)
Punisher
Jauniņais
Jauniņais

Post by Punisher »

sm1le, puse no viniem bija "izgliitoti" krievi un vel paalii, tiekot pie vaarda vini neko jedziigu nepateiktu |:) mnp nekads viniem prikols nebija visu ardiit, taa pat lai visu salabotu naudu njems nost no citu algaam un tad algas vel mazaakas un hu* krize beigsies :.
Image
Image
Aureora
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Aureora »

mhm, tu domā ka viņi nāca tikai lai apzagtu LB un pārējo visu ?
LOLZ
Nezinu par krīži, varbūt turpināsies, bet varbūt nea
Locked