[ODC]_jannka wrote:Ak dievs takš astlābsi puķumon! Aizej patrenē dūri skatoties p0kemonus kā tu to parasti darī moš nomierināsies. Aizej pakaries ar savu [Orālismu] un uber jokiem un turpini vien tusēt ar p0kēm boxg serv. kā tu to jau esi iesācis labu laiku atpakaļ.
mhm, ak dievs, cik ilgi taisies dzīvot savā nožēlojamā bērndārznieka pasaulītē, kur tikai p.okemoni un dročīšana eksistē, kur tālāk par savu degungalu neredzi?! Droši uz šo jautājumu vari neatbildēt, jo normālu un apvainojumu nesaturošu atbildi tu nespētu sniegt.
Es domāju ņemt 2x 4gb ram 1066mhz, jaunu v-karti (vēl nezinu kādu precīzi) un C2Q vai jauno Intel 7 procesoru. Bet zinu pirmais ko pirkšu būs v-karte!!!
Tik sākumā jāsadabū darbs lai to visu varētu nopirkt.....
Šobrīd nauda pietiek tikai priekš PSP un kaut kādas lētās v-kartes kuru man 100.... nevajag!
Iet gar upi latviešu puisis skatās tālāk vēl kāds puisis ar roku smeļ ūdeni no tās un dzer! Latvietis saka ko tu dari tas ūdens tak ir indīgs, bet otrs puisis pagriežoties prasa što ti skazal? Latvietis es saku smel ar abām rokām ar abām!