Ar visiem kuri apsauka sdz
Moderator: Moderatori
Ar visiem kuri apsauka sdz
Nu kaapeec juus nevarat beigt sdz saukt par pikačū? man tas jau ir apnicis,taa deelj jau no klana ir aizgaajusi 5 memberi! mees ta4u juus neaiztiekam,mees juus pasaudam juus muus pasaudat,tas ir normaali sampaa. bet ka katru dienu katru reizi kad ieej seerverii eu rekur pikačū ar savu legendu klanu! tas jau sak likties pretigi. visu laiku to vien dzirdu ka pikačū p0k3 u.t.t. velos lai sdz klanu vairak neizsmietu un neapsaukatu! plz esam draudzigs serveris. tas bus tikai jusu pasu laba
....

Re: Ar visiem kuri apsauka sdz
Nekad īpaši nēsmu nodirsis tavu klanu, bet viena lieta man tevī nepatīk - tavs paraksts un domāju ka nēsmu vienīgais kuram nepatīk tava bravūrība 

ok parakstu nomainiiju. par bravuriibu nevar buut nekaada runa,pirms sdz nebija forumaa nekad uz mnais neviens nebija teicis p0k3 vai pikačū vai p0k3ernesto.. bet klans nav jau vainiigs!

Memmes dēliņi ar nav vainīgi ka viņus dauza... (Ceru ka saprati ko es ar to gribēju teikt)
protams sapratu,peec nesen sanemtaas veestules pa skaipu,klans tiks biku uzlabots,bet tas lkm buus riit 

Ak dievs ernesto pasties pats uz sevi un sapratīsi kāpēc tevi sauc par pikačū. Pēc taviem visiem tekstiem var saprast ka tu ar galvu nedraudzējies īpaši.

92% of teens have moved on to rap. If you are part of the 8% who still listen to real music, copy and paste this to your profile...
- [AoD]KiLLeRss
- Censoņa
mhm un kas tieši bus izmainīts? visi sarunāsiet cw kurā var rpg? vai arī sāksiet kopā ar savu klanu bombardet ar tankiem boxg serverī ?[sdz]ernesto wrote:protams sapratu,peec nesen sanemtaas veestules pa skaipu,klans tiks biku uzlabots,bet tas lkm buus riit

Tu pasties vispirms uz sevi un tad komentē citus![AoD]KiLLeRss wrote:m(lielais burts?)hm, un kas tieši bus izmainīts? visi sarunāsiet cw kurā varēs izmantot rpg? vai arī sāksiet kopā ar savu klanu bombardet ar tankiem boxg serverī ?[sdz]ernesto wrote:protams sapratu,peec nesen sanemtaas veestules pa skaipu,klans tiks biku uzlabots,bet tas lkm buus riit
Ernesto (šitas vārds būtu jācenzē,ja nu kāds grib kādu par ''ernesto'' nosaukt), cik saprotu, tu nezini kas ir WTF klans. SDZ = WTF. WTF = SDZ.
Nevari saprast? Jūs uzvedaties kā tādi, nu tu pats saproti, kā jūs saukā.
Pat tas čats (nofotogrāfēts) pierāda ka tu neizturies pret savu klanu nopietni (kas arī nebūtu jādara, bet kaut cik tomēr vajadzētu).
Paskaties uz saviem nervozajiem tekstiņiem, TU pats esi apvainojums. Tev tiešām liekas ka tikai dēļ saukāšanas aizgāja? Varbūt tieši tevis dēļ?
Tak nahrenizē klanu un tad neviens tevi nesaukās kā tagad. Tiešām.
Nevari saprast? Jūs uzvedaties kā tādi, nu tu pats saproti, kā jūs saukā.
Pat tas čats (nofotogrāfēts) pierāda ka tu neizturies pret savu klanu nopietni (kas arī nebūtu jādara, bet kaut cik tomēr vajadzētu).
Paskaties uz saviem nervozajiem tekstiņiem, TU pats esi apvainojums. Tev tiešām liekas ka tikai dēļ saukāšanas aizgāja? Varbūt tieši tevis dēļ?
Tak nahrenizē klanu un tad neviens tevi nesaukās kā tagad. Tiešām.

- [fate.lv]RXTS
- Nelabojams spameris
Iemācies rakstīt gramatiski pareizi, nelieto tanku/rpg/jetpack, nešauj visus, kas brauc pretīm, un neviens jūs neapsaukās, ja nu vienīgi dēļ jūsu izdarībās, kas bija agrāk(protams, ja jūs to pārtrauksiet). Tad pastāv liela iespēja, ka jūs liks mierā!
+1 DoriftoKid - likvidē klanu, un neviens jūs neapsaukās!
+1 DoriftoKid - likvidē klanu, un neviens jūs neapsaukās!
- Egotheist
- Nelabojams spameris
doma ka neapsaukas? apsaukas tapat, ja vini nemainis attieksmi. bet ari, ja mainis tapat klans ir jalikvide. tev viennozimigi ir jalikvie klans un jamaina attieksme. sim klanam jauir pietiekami slikta reputacija, un pat tad ja jus labosieties, neviens to apt nepamanis. iesaku ta teikt visu sakt no jauna.
rxt: es arii sauju gandriz visus kas brauc pretii
ta saucas fragu vaksana
rxt: es arii sauju gandriz visus kas brauc pretii

- [h4x]TheFly
- Censoņa
Lol. Man vienkārši nāk ņirga, tiešām tu nedraudzējies ar savu galvu ernesto, es saku ko tu vari vislaik ar savu RPG un TANKU braukāt un nenormālo taisīt, tu uzreiz es jau neizmanto ne tanku ne drive-by neko, bet nez kapēc vakar es spēlējot tevi šavu tu tik jēdzi ar drive-by mani novākt, ko tad vel gribi, un tie memberi un viss parējais vienkārši ir taka pikāču savienība.
Un arī tava uzvedībā serveri iespārda...
Un arī tava uzvedībā serveri iespārda...

Iet gar upi latviešu puisis skatās tālāk vēl kāds puisis ar roku smeļ ūdeni no tās un dzer! Latvietis saka ko tu dari tas ūdens tak ir indīgs, bet otrs puisis pagriežoties prasa što ti skazal? Latvietis es saku smel ar abām rokām ar abām!
Nu tava attieksme ernesto visu klanu izceļ, kas būtu apmēram šādi "Johaidī, SDZ RULLZ, Mūsu klan$ sasēžas TANKOS, paķeram rpg un jetpack airport3 bunkurā un pišam wisus n0 kājām iekš airport3" , kautvai jūs spējat slēpties slēpjaties tankā vai aiz jetpacka un tēlojat baig varenos.
Pats klans ir briesmīgs, vel briesmīgāks par WTF, kurā vienu moment visi spēja tikai dzīvot no RPG, visu apliecina moments kad savācāmies un nelaidām WTF klanu pie rpg savā bāzē, tad bija jautrs skats.
Noteikumi jūsu klana arī kruti, par klana membera nošaušanu var izmest no klana, tik pat labi netīšām nošauj un tiks izmests no klana
Šīs ir tikai pāris manas domas par šo klanu
Pats klans ir briesmīgs, vel briesmīgāks par WTF, kurā vienu moment visi spēja tikai dzīvot no RPG, visu apliecina moments kad savācāmies un nelaidām WTF klanu pie rpg savā bāzē, tad bija jautrs skats.
Noteikumi jūsu klana arī kruti, par klana membera nošaušanu var izmest no klana, tik pat labi netīšām nošauj un tiks izmests no klana
vo šī sadaļa jums vnk ir tizlaJautaajumi / Atbildes
tik pat tizlaCitu klana bāžu iekarošana.
,papriekšu būtu dabūjuši tādu un tad varētu runāt par šo.4.Nedrīkst pievest bāzi pilnu ar mašīnām u.t.t. /izmešana/
Šīs ir tikai pāris manas domas par šo klanu
Last edited by Kichyss on 21 Jan 2009, 20:32, edited 2 times in total.
- [AoD]KiLLeRss
- Censoņa
Emm te ir runa par sdz klanu !!!! Nevis par maniSaW_[VrTx] wrote:Tu pasties vispirms uz sevi un tad komentē citus![AoD]KiLLeRss wrote:m(lielais burts?)hm, un kas tieši bus izmainīts? visi sarunāsiet cw kurā varēs izmantot rpg? vai arī sāksiet kopā ar savu klanu bombardet ar tankiem boxg serverī ?[sdz]ernesto wrote:protams sapratu,peec nesen sanemtaas veestules pa skaipu,klans tiks biku uzlabots,bet tas lkm buus riit
- [h4x]TheFly
- Censoņa
SEC visu ir pateicis, manšķiet te vairs nau ko runāt...

Iet gar upi latviešu puisis skatās tālāk vēl kāds puisis ar roku smeļ ūdeni no tās un dzer! Latvietis saka ko tu dari tas ūdens tak ir indīgs, bet otrs puisis pagriežoties prasa što ti skazal? Latvietis es saku smel ar abām rokām ar abām!