Šauj bunkurā + laida citus.
Pirmajā bildē redzams kā viņš mani mēģina paņemt ar nazi (diemžēl pats nazis nav redzams + redzams arī tas, ka viņš nošāva arī balto kurš arī atradās bunkurā.
Un šeit ir redzams (sānā) ka viņš mani ir novācis ar "saw" bunkurā.
2. Nelaist iekšā spēlētājus, kuriem nav pieeja bunkuram.
(a) DE-ACCESS.
3. Neuzbrukt spēlētājiem, kas atrodas bunkurā. Par iebrucējiem paziņot administrātoriem ar komandu /report [id] [iemesls].
(a) DE-ACCESS.
Jo domāju ka skraidot pakaļ ar nazi ir tikai jokošanās... Tad kad viņš mani jau sāka durt nost (no aizmugures), uzstvēru to nopietni un devu viņam brīdinājumu! Tālāk viņš paņēma zāģi un sagrieza mani gabalos.
tu uzrakstiji lai nonemtu atnemto pieeju.
bija jaraksta lai nonemtu ACCESS!
ju fail!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
es domaju ka tur nav ko tagad tur daudz filozofet,vnk jagaida kad atkal vinsh kaut ko saks tadu darit.....
un tad vnk jarikojas!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Atvainojos,bet gramatiski pareizi butu bijis rakstit nonemt access,nevis nonemt de access,es sapratu telodams debilu ka tu uzrakstiji nonemt nonemto pieeju!
OK varat lock jo te sak aiziet offtopics!