Tā, ar ko lai sāk?!
Wonders prasa lai nopērkot no, viņa marehuānu(vaitad samp tāda vispār ir???) Nu un es domāju vajag pameiģināt nopirkt, nopērku un šis saka:''ja vēlos tad varu pie viņa iegādāties arī heroīnu!"Es saku:" Pagaidām pietiks!" Pēc laika spēlējot atceros par to marehuānu prasu pa PM kā viņu var lietot 1x neatbild ar otro PM tomēr atbild un saka ka viņu var lietot ar kodu /smokem

es protams zināju ka katrs kuram nav marehuānas, viņu var lietot! Labs ir samierinos ar naudas nokāšanu. Pēc laika pa PM raksta nevēlies nopirkt mašīnu vienīgā serverī! Kad teleportējos uz to vietu tur bija mašīna nezinu, kā viņu sauc taču daži saka ka tā ir poršē un, ka viņu var dabūt ICE bāzē! Tad pa PM es viņam atbildēju ka es nēesmu nekāds lolo un ka tā nav vienīgā tādas firmas mašīna serverī BoxG. Tad viņš lika lai mani šaujot dažiem, viņa draugiem. Tas protams bija apnicīgi, jo teleportējoties uz piem /airport un piedzimstot /grove mani jau gaidīja pāris cilvēku, kuri mani uz vietas nošāva tai skaitā tur bija arī
Wonders.Un tad atkal un atkal. Ticiet man tas tiešām IR apnicīgi!!!
Diemžēl nav bilžu ar ko to varētu pierādīt, taču es lūdzu rakstīt cilvēkiem, ar kuriem tas pats ir atgadījies, lai Wonders saņemtu sodu!