Turnirs
Moderator: Moderatori
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Re: Turnirs
Ja kāds vienreiz man iedotu to turnīra gm, tad es taisītu.Giboks[TITNS] wrote:Es ierosinu turnīrus taisīt: sestdienās piemēram race, svētdienās meklēšanu vai otrādi. Ja jūs šim piekrītat un esat gatavi taisīt turnīrus, lūdzu.

- Hustler_Kuzis
- Rakstnieks
Viennozīmīgi par turnīru skaita palielināšanu.
Nu es varetu taisit tikai mapes bez neka 
plikus chekpoint gabalus, jo neko no tevis teikta diemzel nepieprotu.

plikus chekpoint gabalus, jo neko no tevis teikta diemzel nepieprotu.

- [AoD]KiLLeRss
- Censoņa
nu kautcik jau māku cp taisīt, bet race gan gribētos zināt kā jataisa 

- Deliite[1337]
- euro
domaju es vai kads cits varetu uztaisit pamacibu ka taisit turnirus! 

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Domaju ka taa butu laba ideja, es viennozimigi ar just taisitu_WTF_Dzin4egs wrote:domaju es vai kads cits varetu uztaisit pamacibu ka taisit turnirus!

- Deliite[1337]
- euro
nu ja man bus shodien laiks,uztaisishu!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Tad pie kā palikāt? Trešdienās, svētdienās vai sestdienās, svētdienās?
- Deliite[1337]
- euro
kr4 bus 6dienas,tikai vel nevaru pateikt precizu datumu kad saksies pirmie turniri 6dienas!