Sūdzība par administratoriem
Moderators: Moderatori, Servera administratori
-
- Jauniņais
Sūdzība par administratoriem
nezinu kādi administratori jums tur serveriii ir.... man viss bij ok.. piedereeja viens ipashums.. izdomaju nopirkt otru ipashumu, nopeerku un skatos esmu izmests . iemesls: moneyhack.. es nodomaaju wtf... maybe kads admins izdomajis papriecaaties... un vel parcik man nebija uzlikts /sstats es pakaasu visu naudu.. man tagat palika kautkadi noladeti 70,000 /// es pat normalu ipashumu nevaru nopirkt... pec tam iegaju velreiz serverii.. momentali izmeta.. man esot bijis pari 400 ping....
protams zinu ka neko nedbushu atpakalj bet nu ja jums ir taadi administratori kas bez iemesla met aaraa... tad nu sorry, bet serveris is meesls -_-
nee nezinu kurs mani izmeta.. jo paradijas ka esmu tikai izmests delj moneyhack
protams zinu ka neko nedbushu atpakalj bet nu ja jums ir taadi administratori kas bez iemesla met aaraa... tad nu sorry, bet serveris is meesls -_-
nee nezinu kurs mani izmeta.. jo paradijas ka esmu tikai izmests delj moneyhack
Re: Sūdzība par administratoriem
Tas bija AC.
Viņš parasti tā dara.
Ko tu domā ar viņu darīt ?
Viņš parasti tā dara.
Ko tu domā ar viņu darīt ?

-
- Jauniņais
Re: ...
ka gan tu zini cik citi ir zaudeejushi.. taka stfu p0k3DmG_Duo wrote:Tas bija AC ,jo ari man ta ir gadijies un uz adminiem nav verts likt vainu par sitadu lietu![]()
Citi ir zaudejusi ta daudz miljonus un ne4inkst tapec STFU.
-
- Jauniņais
kapec tu sevi saukaa par noob?DmG_Duo wrote:lol tu vel uz manis te leka, ja pat nezini ka AC tevi izmeta n00b pieveries es boxg serveri speleju ilgak neka tu tapec zinu ,ka daudzi ir zaudejusi kk.
EDIT: haha lol.. lieliski.. nu jau man ir bans jo nevaru pievienoties serverim
Bļāviens abowie tu esi vnk "gudrs" , cilvēks tev cenšas palīdzēt un nomierināt a tu te sāc apvainot viņuabowie wrote:kapec tu sevi saukaa par noob?DmG_Duo wrote:lol tu vel uz manis te leka, ja pat nezini ka AC tevi izmeta n00b pieveries es boxg serveri speleju ilgak neka tu tapec zinu ,ka daudzi ir zaudejusi kk.
EDIT: haha lol.. lieliski.. nu jau man ir bans jo nevaru pievienoties serverim
Bans drīzāk ir gļuks, ienāc velreiz.
- [AoD]Kaspars
- Nelabojams spameris
Neesi banots, vnk GĻUKS!
-
- Jauniņais
nja nu lab sorry... bet ja gluks tad uz ilgaaku laiku.. meginaju vairakas reizes ar kaadu suntdas intervaalu
nesanaaca.. un pat ja tikshu iekshaa es nevienu normalu ipashumu vairs nevaru nopirkt

- Deliite[1337]
- euro
nu ko tagad darit? raudat? NE,eksporte mashinas un ganjau dabusi naudinju atpakalj!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
1.Iegādājies normālu netu vai izslēdz citas programas, tad tevi nekikos par pingu...
2.AC Tu neko nepadarīsi...
3.Lock this topic.
2.AC Tu neko nepadarīsi...
3.Lock this topic.
-
- Jauniņais
nets man ir labs vnk ladeejaas...
exporeteetu mashinas ja macetu atrast
exporeteetu mashinas ja macetu atrast
- Egotheist
- Nelabojams spameris
Doma visi uzreiz maceja? Mekle - macies.
- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
Nemaz jau tik bieži svešu mahu nosaukumus nereklamē, pārsvarā pazīstamus 

▲▲▲
- Egotheist
- Nelabojams spameris
Pirms jauna gamemoda es zinaju 2 reiz mazak masinu nosaukumus neka zinu tagad. Var iemacities gan masinu atrassanas vietas gan to nosaukumus.