1. Niks, ar kuru tevi nobanoja; NU NE AR VIENU!! jo man kaiminos dzivo viens kuru nobanoja un man tad ari uzreiz paradas ka man ari ir ban!
2. Tava IP adrese (ja nezini, izmanto šo: http://whatismyip.com); 91.190.38.82
3. Admina niks, kurš tevi nobanoja; neviens!
4. Iemesls kāpēc tevi nobanoja. jo man kaiminos dziv o chalis kuru nobanoja un man ar uzrez rada ka esmu banots!! :@
FOXG
Moderator: Moderatori
- Deliite[1337]
- euro
Re: FOXG
jums vienads ip?
ja ta, tad lai vinsh tev suta sms,vai ari (bet tas ljoti iespejams) ka tev/vinjam bus unbans!
ja ta, tad lai vinsh tev suta sms,vai ari (bet tas ljoti iespejams) ka tev/vinjam bus unbans!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- Deliite[1337]
- euro
tik garsh lamuvards? :O
tad ka vinjiem tur bus? izskatas ka vinjiem vienads ip!
vai ari dirsh ka zariņ govs!
tad ka vinjiem tur bus? izskatas ka vinjiem vienads ip!
vai ari dirsh ka zariņ govs!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- bobiksv6k[1337]
- euro
shaadas situaacijas jau ir bijushas, unban nebija nevienam, LOCK! 

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- [h4x]TheFly
- Censoņa
Es varu pateikt kad maniem kaimiņiem kam ir 67 gadi viņi spēlē sa:mp viņš dabūja BoxG serverī banu un man arī ir, lūdzu atbonajiet... ?
Kurš tam ticēs? Neviens, izdomāt var daudz ko!
Kurš tam ticēs? Neviens, izdomāt var daudz ko!

Iet gar upi latviešu puisis skatās tālāk vēl kāds puisis ar roku smeļ ūdeni no tās un dzer! Latvietis saka ko tu dari tas ūdens tak ir indīgs, bet otrs puisis pagriežoties prasa što ti skazal? Latvietis es saku smel ar abām rokām ar abām!
- SPOZHAIS!!![1337]
- Nelabojams spameris
Un piemēram pat ja atbanos (piemēram) tad tas kas pārkāpa noteikumus paliks bez soda(nesūtīs sms) un darīs to pašu atkal
Tātad unban par brīvu nevajadzētu.