Ka pievienot austinas lielajam datoram?
Austinas.
Moderator: Moderatori
-
TheMatwz[LCN]
- Rakstnieks

Austinas.
Man tads tiri stulbs jautajums.
(mazaas)
Dirty New Yorker
Re: Austinas.
Nu lol vnk piespraud pie PC un uzliec opcijas ..
nu vispar ne vienmer un ne visiem pc vaig uzstatid uzstadijumus dazos pc tas notiek auto.

-
TheMatwz[LCN]
- Rakstnieks

Nu piem telefona austiņas. Man ir telefona austiņas un gribu uzlikt tā lai uz viņām skan nevis tumbiņām un man vadiņš nevelk līdz PC
Bet ne ar mikrafonu.
Dirty New Yorker
-
[NWA]Ar4iks
- Nelabojams spameris

noperc parveidotaaju 
-
[PSD]Drager
- Jauniņais

+1 ja telefona tad citādi neiznāks vienīgi nogriezt veco galu Telefona ausiņām un pievienot citu galu kas liekas iekšā ![NWA]Ar4iks wrote:noperc parveidotaaju
JaguaR112 wrote:+1 ja telefona tad citādi neiznāks vienīgi nogriezt veco galu Telefona ausiņām un pievienot citu galu kas liekas iekšā ![NWA]Ar4iks wrote:noperc parveidotaaju
Bet ja tu nogriezīsi un pac pārveidosi tās austiņas ātri nosfils, ja skaļi klausīsies.
Me Gusta.
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris

Nekas nenosvils, ja nemāki savienot, tad gan nosvils. Bet pēc jaudām nekam nevajadzētu notikt, jo ir nopērkami pārveidotāji kas pārveido no telefona vada uz 3,5mm audio kabeli, gan arī otrādi.
Un kāpēc bija paveca tēma augšā jāceļ ?

-
[PSD]Drager
- Jauniņais

Var jau arī parastās Mp3/Mp4 austiņas pievienot , jo tās der !
Tapēc ka šitādas lietas man patīk[ODC]Alexis wrote:Nekas nenosvils, ja nemāki savienot, tad gan nosvils. Bet pēc jaudām nekam nevajadzētu notikt, jo ir nopērkami pārveidotāji kas pārveido no telefona vada uz 3,5mm audio kabeli, gan arī otrādi.
Un jā var arī pašam protams uztaisīt garākus vadus, bet cik esmu skatijies dažām austiņām taisa vadus no kautkāda auduma kur iekšā ir vate vai kautkas tāds.. Tā kā vieglāk nopirkt pārveidotāju

Now you know who hates you!