fusion
Moderators: Moderatori, Servera administratori
fusion
Es ieeju WEb noperku atslegu bunkuram ieeju iekshaa un pekshni kautkads bots rullis_mac sak teikt kad es 4iteris kad man nav acces nu mani [AoD]SkaR ieliek cietuma un iemesls nav acces pectam vins prasa pieradi kad tew ir acces es gribeju pieradit bet man jau bija nonemts acces par ko tad es tereju naud pasakiet : rec kur ir izzina kas man atnaca
BoxG Community
Paldies par
ziedojumu.
Apstiprinajuma kods:
1534**
***Beigas***
BoxG Community
Paldies par
ziedojumu.
Apstiprinajuma kods:
1534**
***Beigas***
Just say what you wan't or i will shot your brains in the ass

Re: fusion
Īsti pēc tava stāstītā nesapratu vai izpildīji šo:
P.S. kāds tolks veidot par sevi sūdzību?
, jo pēc tava stāsta nesapratu, kur access palika.3. Atbildes SMS Tu saņemsi apstiprinājuma kodu, kas jāievada zemāk.
ES to visu izdariju man viss bija bet kads kautko pa mani sadirsa kad es 4iteris un hackeris mani ielika cietuma un nonema acces[NWA]SEC wrote:Īsti pēc tava stāstītā nesapratu vai izpildīji šo:, jo pēc tava stāsta nesapratu, kur access palika.3. Atbildes SMS Tu saņemsi apstiprinājuma kodu, kas jāievada zemāk.

Ne
Ne es nenosavu bet viens gribeja speciali lai es vinju nobraucu bet es nenobraucu ludzu uzliekat atpakalj vienk zel naudu pakast_WTF_Gibox wrote:visticamāk, ka tu kādu nošāvi bunkurā.

es ne4itoju labak pasi pastieties nevis neparko nemiet nost acces es esmu godigs speletajs un kurs to teica kad es 4itoju es tak paradiju kads man sms atnacaSaW_[VrTx] wrote:Triple-posts
Pats vainīgs... ka čītoji

- [h4x]TheFly
- Censoņa
Te vairs nav ko ipaši krāt postus, slēdzat ciet!

Iet gar upi latviešu puisis skatās tālāk vēl kāds puisis ar roku smeļ ūdeni no tās un dzer! Latvietis saka ko tu dari tas ūdens tak ir indīgs, bet otrs puisis pagriežoties prasa što ti skazal? Latvietis es saku smel ar abām rokām ar abām!
Tad Jus man atpakalj uzliksietTheFly_Stuffs wrote:Te vairs nav ko ipaši krāt postus, slēdzat ciet!

- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Es šaubos vai kāds tev viņu atņēma. Drīzāk ka bunkurā uztaisīji team-kill, tāpēc tiki ielikts cietumā un atslēga arī tika noņemta. 

Es varu zveret tur viens dzeks neatceros kas teica lai es vinju speciali bunkura nobraucu bet es vinju nenobraucu tas Rullis_MaC laikam ta bija vins teica kad es uzhackoju acces un teica kad es 4iters un hackers u.t.t es nesaprotu par ko visp kad mani ielika cietuma bija ta Administrators ielika fusion cietuma uz 120 sec. laikam ta bija iemesls:nav acces vot ta bija rakstits es nesAprotu man bija acces par ko nonema[ODC]Alexis wrote:Es šaubos vai kāds tev viņu atņēma. Drīzāk ka bunkurā uztaisīji team-kill, tāpēc tiki ielikts cietumā un atslēga arī tika noņemta.

- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
ja tevi ielika cietuma ar iemeslu: nav access, tad tev access nemaz netika noņemts, tikai pats nospriedi, ka atņēma. Iespējamais variants.

-
- Jauniņais
OMG tādi cirvji , viņš nečīto !