Derētu nākamo turnīru ar vortex tas butu interesanti , jo varetu gan braukt, gan biki lidot un braukt pa udeni , vai ari tads turnirs kur butu ik pec laika jamaina mashinas
uz pašu turnīru nebiju, bet tikko iegāju paskatīties kas un kā, dabūju dažus CP, likās diezgan interesanti, bet daudzās vietās pieļāvu kļūdas, tā domāju ir OK
Paldies pat atsauksmem,vismaz shitas turnirs nenofailoja ka iepriekshejais!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
tu ari nesanemsi,jo nav jau kas dot naudu,es no savas kabatas varu nosponsoret tikai pirmajam 3 vietam!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.