1. Niks, ar kuru tevi nobanoja;[AFK]TIGER
2. Tava IP adrese (ja nezini, izmanto šo: http://whatismyip.com);89.201.97.147
3. Admina niks, kurš tevi nobanoja;[AoD]Burner
4. Iemesls kāpēc tevi nobanoja. flame flood
Laikam jasak nodarboties ar labdaribu,un jaraksta citiem apelacijas,jo vinji nejedz rakstit!
[AFK]TIGER
Moderator: Moderatori
- Deliite[1337]
- euro
[AFK]TIGER
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Re: [AFK]TIGER
Šītādam unban nevajag. ļoooti aizraujas ar netikai citu aizvainošanu, bet aizskar arī viņu ģimenes.
Mani nepārtraukti vajā ģeniālas domas ? tikai es esmu izveicīgāks...
- [NWA]Dumper
- Bembists
Izlasi, tad ganjau sapratīsi._WTF_Dzin4egs wrote: Laikam jasak nodarboties ar labdaribu,un jaraksta citiem apelacijas,jo vinji nejedz rakstit!

- Egotheist
- Nelabojams spameris
Te nav opcijas banot uz nedelu. Un sis nav outla, kur banu liek tikai par citosanu,un ari ne vienmer un 100 zinojumu floodu.
Re: Burner
links , pasties papriekšu te, AC 99 reizes krutāks par to šedervu.SubWoofeR wrote:nu blin es saku tas [AoD]Burner dod banus pa labi pa kreisi! butu vismaz uz nedelu banojis!
Un par to tiger vispār iet tēma te.
Nu manā skatījumā varēji vien sūtīt to tiger te reģistrēties, lai mācas latviešu valodu, jo ja gribēs unban būs jāsazinas ar giboxu tāpat
-
- Rakstnieks