Nu atvaino, bet forumi ir domati tam lai tajos postotu. Atlaut foruma postot tikai ieverojot noteiktu laika spridi, ir tas pats, kas teikt slimnicas pacientiem, ka vinus nearste, ja vini te jau ir bijusi tuvaka pusgada laika.
Par speli: iesaku atrast laiku. Baigi interesanta nodarbe
bet nejau katru reizi iepostot piemēram tikai - ''esmu cietumā'', ''man mazs ranks'', ''taisu jaunu profilu'' un tā tālāk. Es jau nekā nesaku, man pašam tas ir pilnīgi vienalga.
tatad visi kas bija shaja topica tika uzaicinati musu tīmā,iedžoinot var zem fastest time uz trim cilvecinjiem,un cop heat neparkapt vairak ka 50%,cop heat samazinas 1% = 1 min!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Iet gar upi latviešu puisis skatās tālāk vēl kāds puisis ar roku smeļ ūdeni no tās un dzer! Latvietis saka ko tu dari tas ūdens tak ir indīgs, bet otrs puisis pagriežoties prasa što ti skazal? Latvietis es saku smel ar abām rokām ar abām!
atsledzinja augsha tada,un tad izvelies tadu ikononju kur motors redzams!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.