Drift Smoke
Moderator: Moderatori
Drift Smoke
Yoo!!
Man ir jautajums..
Kads nezin kur var dabut kadu modu kad piem es samp un drosi vien ari sa driftoju aiz manis paliek dumi..
Man agrak bija viens mods bet vins darbojas tikai dazreiz(kad gribeja) un bija ta nevis kad tikai kad driftoju vai uzsaku braukt bet gan visu laiku un ja es piem stavu uz vietas tad man viss apkart ir tados dumos ka neko nevaru redzet +tie dumu naca tada daudzuma ka es apbraucu air2 apkart un vel iebraucu savos dumos..
Tapec plz ko normalu
Man ir jautajums..
Kads nezin kur var dabut kadu modu kad piem es samp un drosi vien ari sa driftoju aiz manis paliek dumi..
Man agrak bija viens mods bet vins darbojas tikai dazreiz(kad gribeja) un bija ta nevis kad tikai kad driftoju vai uzsaku braukt bet gan visu laiku un ja es piem stavu uz vietas tad man viss apkart ir tados dumos ka neko nevaru redzet +tie dumu naca tada daudzuma ka es apbraucu air2 apkart un vel iebraucu savos dumos..
Tapec plz ko normalu
Re: Drift Smoke
Ir viens tāds mods CLEO4, bet viņam ir jāpieliek Dumu mods. Bet pa CLEO4 var dabūt ban.

best kas tad tur iipas tikia dumi kad drifto.. 

CLEO ir tāds kā čītu/modu dzinējs, līdz ar to, par to var noraut banu.
- Egotheist
- Nelabojams spameris
Drikst likt tikai tadus modus, kas nav redzami/jutami citiem speletajiem. Izskata modus utt. Nejau modu, kas tev lauj darit lietas ko nevar darit citi.
nu ja to es saprotu ka piem speed hack lauj braukt atrak tas it cheats bet ko tad palidz darit tie duumi?

- [fate.lv]RXTS
- Nelabojams spameris
Kurš garantē, ka tu izmantosi tikai to dūmu modu? Man liekas, ka iekš tā cleo, kur ir tie dūmi nāk klāt arī citas fīčas.
Agrāk lietoju CLEO modu, ar kura palīdzību varēja ieslēgt/izslēgt gaismas, atvērt durvis, kapotu un bagāžnieku un nomainīt mašīnai krāsu. Liekas, ka nekas kaitīgs nav, taču nospiežot ''r'' pogu mašīna salabojas
Agrāk lietoju CLEO modu, ar kura palīdzību varēja ieslēgt/izslēgt gaismas, atvērt durvis, kapotu un bagāžnieku un nomainīt mašīnai krāsu. Liekas, ka nekas kaitīgs nav, taču nospiežot ''r'' pogu mašīna salabojas

Varbūt atgriežaties pie tēmas ..
-
- Censoņa
RxTs, kurš garantē ka tu nečīto, kurš vispār kaut ko garantē? Neviens nepārbauda tavu SA, viens nepārbauda neviena cita SA tikai lai noskaidrotu ka viss ir tīrs. Jebkurš var nomainīt jebko, ja tu neļautu cilvēkam lietot vienu modu nav garantija ka viņš nelietos citu.
Man pašam liekas, ka augstākajā tekstā kautko saputrojos.
Mūsdienās modi interneta spēlēs nav izkontrolējama, tāpat, kā autortiesību pilnīga nepārkāpšana.
Lai jau cilvēks lieto to modu, ja jau šitā, tad jau varētu banot katru, kurš nomaina kādu skinu, kaut vai uz zaļo krāsu.
Lai jau cilvēks liek modu. Kad notiks kaut kas negodīgs, tad arī atbilstoši rīkosieties. Tikmēr no stress...
Man pašam liekas, ka augstākajā tekstā kautko saputrojos.
Mūsdienās modi interneta spēlēs nav izkontrolējama, tāpat, kā autortiesību pilnīga nepārkāpšana.
Lai jau cilvēks lieto to modu, ja jau šitā, tad jau varētu banot katru, kurš nomaina kādu skinu, kaut vai uz zaļo krāsu.
Lai jau cilvēks liek modu. Kad notiks kaut kas negodīgs, tad arī atbilstoši rīkosieties. Tikmēr no stress...
Harcha, nekur neredzu ka tev pie nika ir Servera Administratora zime, kaut vai ari bez ta tev varetu but acc. Es tikai gribu pateikt ka tu visus parejos adminus nevaretu kontrolet ta, ka tu to piemineji sava teksta t.i. Lai cilveks liek mod, kad notiek kautkas negodigs, tad ari attiecigi rikosities. Ja TEV butu Acc un tu rikotos ka uzrakstiji, neviens negarante ka citi admini piekritis tavam domu gajienam. Ja vien tu nebutu servera visparejais galvenais administrators aka ipasnieks. Un iespeja ka tu varetu but tads, ir tikai 10 procenti no parasta admina acc iegusanas.

- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
google.lv un smadzenes, vairāk nekas nav vajadzīgs. Linkus uz čītveidīgiem modiem neviens nedos.. Domāju, ka pats atradīsi, ja gribēsi