"Fast And Furious" browsera spele!
Moderator: Moderatori
- Deliite[1337]
- euro
Re: "Fast And Furious" browsera spele!
vardu sakot,tīms pagaidam ir pilns,bet shodien veikshu "nahrenizeshanu" un bus vieta!! 

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- [AoD]Kaspars
- Nelabojams spameris
Tīma, vari dabūt nosus, un vel daudzas citas lietas, var veidot TEAM HIT! x)
oky to es sapratu ka team dos dazadus plusus
bet ka es varu zinat kad es esmu pieņemts taja team..?
bet ka es varu zinat kad es esmu pieņemts taja team..?

- [AoD]Kaspars
- Nelabojams spameris
Uzspiežot zem savas naudas, tur ir 3. cilvēciņi, un tajos var redzēt, piem. man ''
LV Team
In this team is only the LV street racers, who doesn't afraid of cops
Member count: 39
Leader Dzin4egs
''
LV Team
In this team is only the LV street racers, who doesn't afraid of cops
Member count: 39
Leader Dzin4egs
''
nu ja bet man nebus nekads specials message ka esmu pienemts LV Team vai kas tads?

- Egotheist
- Nelabojams spameris
Bus. Tev piedavas ienakt. Tad, kad busi pienemts paradisies ka esi pievienojies.
Burner vari ielikt plz savas masinas foto
gribu redzet kas tev pa tuninga detalam..
gribu redzet kas tev pa tuninga detalam..

- Egotheist
- Nelabojams spameris
Doma performance?
ne vnk gribu redzet kadas riepas spoileris utt. (preformance ar var ja nav gruti..) 

Last edited by Mangoo on 20 Apr 2009, 21:36, edited 1 time in total.

- Deliite[1337]
- euro
stulbais (es tagad rauju ķepā, bet neņemiet to vērā) sns (es tagad rauju ķepā, bet neņemiet to vērā), un (es tagad rauju ķepā, bet neņemiet to vērā),un tu esi vnk (es tagad rauju ķepā, bet neņemiet to vērā)!!!!!(es tagad rauju ķepā, bet neņemiet to vērā)!!!!!! stulbais pikačū,ienistu tevi (es tagad rauju ķepā, bet neņemiet to vērā)!!!!one one one!!! (es tagad rauju ķepā, bet neņemiet to vērā) (es tagad rauju ķepā, bet neņemiet to vērā) (es tagad rauju ķepā, bet neņemiet to vērā)!!!
delj tevis (es tagad rauju ķepā, bet neņemiet to vērā)!!! mes tagad sezahm 24h cietuma,cerams ka tu izlasisi shito,jo esi (es tagad rauju ķepā, bet neņemiet to vērā) riktigs (es tagad rauju ķepā, bet neņemiet to vērā)!!!!
delj tevis (es tagad rauju ķepā, bet neņemiet to vērā)!!! mes tagad sezahm 24h cietuma,cerams ka tu izlasisi shito,jo esi (es tagad rauju ķepā, bet neņemiet to vērā) riktigs (es tagad rauju ķepā, bet neņemiet to vērā)!!!!
Last edited by Deliite[1337] on 20 Apr 2009, 21:41, edited 1 time in total.
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Dzin4anna kas tas pa sviestu ko tu tur uzraxtiji?
tas ir manis pec vai ka..? uz ko tas isti bija temets?
tas ir manis pec vai ka..? uz ko tas isti bija temets?

- Egotheist
- Nelabojams spameris
_WTF_Dzin4anna wrote:stulbais (es tagad rauju ķepā, bet neņemiet to vērā) sns (es tagad rauju ķepā, bet neņemiet to vērā), un (es tagad rauju ķepā, bet neņemiet to vērā),un tu esi vnk (es tagad rauju ķepā, bet neņemiet to vērā)!!!!!(es tagad rauju ķepā, bet neņemiet to vērā)!!!!!! stulbais pikačū,ienistu tevi (es tagad rauju ķepā, bet neņemiet to vērā)!!!!one one one!!! (es tagad rauju ķepā, bet neņemiet to vērā) (es tagad rauju ķepā, bet neņemiet to vērā) (es tagad rauju ķepā, bet neņemiet to vērā)!!!
delj tevis mes tagad sezahm 24h cietuma,cerams ka tu izlasisi shito,jo esi (es tagad rauju ķepā, bet neņemiet to vērā) riktigs (es tagad rauju ķepā, bet neņemiet to vērā)!!!!
- [AoD]edzha
- Nelabojams spameris
tas bij domāts dēļ SnS.. dēl viņa kādi 4 nokļuva ķurmā uz 20 h. ;D
Last edited by [AoD]edzha on 20 Apr 2009, 21:40, edited 1 time in total.

Mums (Jorens, dzin4anna, SaW, SnS (fu*k him)) ir jāsēž cietumā veselu dienu, pateicoties SnS